Артисти студії "Квартал 95" показали, як Петро Порошенко дивився новорічну заяву Зеленського.

На фестивалі гумору "Ліга сміху" виступив Ігор Ласточкін разом зі своєю командою. В одному зі своїх номерів артисти продемонстрували, як новорічна заява кандидата в президенти Володимира Зеленського вплинула на Петра Порошенка.

Ігор Ласточкін з Анатолієм Чулковим розіграли іронічну сценку, в якій показали, як Петро Порошенко разом зі своєю дружиною дивились по каналу "1+1" новорічний виступ Зеленського і які пристрасті викликала заява коміка у резидентського подружжя.

За 5 хвилин до Нового року, переглядаючи щорічний новорічний челідж "батя по всіх каналах", президент з дружиною перемикають канали, та раптом натрапляють замість виступу Порошенка на заяву Зеленського…. І тут почалось!

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Нагадаємо, Зеленський звернувся до українців з великого екрану.

У своєму виступі кандидат в президенти Володимир Зеленський зробив багато важливих заяв і коментарів. А почав свій виступ Зеленський зі слів: "У цій сумці є непотрібна вам річ. Купіть її. Ні, не купите? Чому тоді це працює в політиці?".

Як повідомляв портал Знай.ua, Зеленський знову втер носа Тимошенко і Порошенку: українці на його боці.

У рейтингу довіри лідирує український шоумен Володимир Зеленський. Він користуються найвищим рівнем довіри громадян серед кандидатів у президенти.

Також Знай.ua писав, Юрій Ткач поділився відео, в якому наочно показав, що його дратує на українських дорогах