Комік і телевізійний актор, який відомий як новий ведучий шоу "Розсміши коміка. Діти" опублікував у соцмережах відео, в якому в жартівливій формі пояснив, наскільки його дратують водії, які постійно сигналять автомобілям, що стоять спереду.

"Головне, 4 смуги, а вони їдуть і фафакають. Що, місця мало? Фафакають вони! Дебіли" - обурюється комік.

Відео вийшло досить веселим і милості йому додавала ще й маленька донька Ткача - Ліза, яка завзято сміялася на задньому плані у відповідь на обурення тата.

Фолловери Юрія не сповільнилися в своїх відгуках на цей відеоролик: "Ось це бомбонуло)", " Юра, як завжди,джерело харизми і гумору! Життя стає веселішим і теплішим! Такий собі плюшевий ведмедик)))", " Мого дідуся теж так "зафафакали", " Молодець Юрець так тримати фафа фафа фа)))))", " Юрчику,не можна так хвилюватися!! Це вони так заздрять тобі,у тебе така класна компанія в машині!!", "Юрчик, обожнюю вас, шикарний гуморист!"

Популярні новини зараз
Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Але знайшлися і ті, хто не зміг оцінити гумор Ткача і унадився писати гнівні коментарі: "Юра! Дитину пристебни. Реально рятує життя. Сам пристебнулся, а донечка?", "Бомбить?", "Юрій Ткач вгамуй свої нерви, а то скоро станеш халком", " Юра ходіть пішки!".

Юрій Ткач та Ігор Ласточкін

Юрій часто публікує ролики зі свого життя в соціальній мережі. Так, нещодавно він поділився тим, що його дочка Ліза мітить у зірки шоу-бізнесу.

Підписники отримали просто неймовірну дозу мімімішности: "Дуже гарна дівчинка і голос", "Прямо в тата", "Справжня артистка", "Зробіть 24 годинну версію цієї милі та позитивні".

Нагадаємо, що "Квартал 95" показав реалії 8 березня: дешеві троянди з кладовища.

Раніше Знай.ua повідомляв, що ще одна зірка "Кварталу 95" мітить у крісло Президента.

Також, портал Знай.ua писав про Олену Кравець, яка розсекретила заробітні плати в "95 Кварталі".