Студія "Квартал 95" привітала жінок з 8 березня. На офіційній сторінці студії у соціальній мережі Facebook і на каналі YouTube опублікували номер з "Вечірнього кварталу". Він присвяцений саме Міжнародному жіночому дню. Ситуація змусила українських жінок задуматися про вчинки своїх чоловіків.

"Для того, щоб дізнатися, що вам подарує чоловік на 8 березня, досить просто відкрити історію пошуку в ноутбуці:

- Букет квітів доставка Київ - Букет квітів доставка Київ дешево - Де зірвати квіти в Києві - Квіти з пам'ятників і цвинтарів. Де свіжі? - Чому квіти на кладовищах ламають навпіл? - Як полагодити квіти? ", - підписали до відео гумористи.

За сюжетом персонаж Олена Кравець підібрала пароль до ноутбука свого чоловіка, якого зіграв Зеленський. Примітно, що чоловік поставив на пароль випадкові 8 цифр, які раптово опинилися датою весілля. Дружина вирішила залізти в історію браузера і подивитися, чи підготував благовірний подарунок на 8 березня.

Так в першу чергу герой Володимира Зеленського задумався про квіти. Спочатку він прописав в пошуку доставку квітів, потім дешеву доставку і так докотився до букета з кладовища. Аналогічна історія сталася з миючим пилососом. Чоловік намагався догодити улюблену і при цьому не сильно витратитися. Чим тільки розсердив дружину. Втім, персонаж Зеленського вміло виправдовувався і пояснював кожне рішення на свою користь. Що стало приводом для нових жартів від акторів.

Популярні новини зараз
Українців попередили про "важкі" платіжки за світло Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Користувачі соціальної мережі посміялися над номером в коментарях. Вони похвалили "Квартал 95" і акторів окремо за приємні і злободенні емоції. А деяких сюжет наштовхнув на роздуми. Жінки прийшли до висновку, що і самим треба перевірити пошукову історію своїх благовірних.

Что ищут мужчины в интернете на 8 марта | Новый Вечерний Квартал

Для того, чтобы узнать, что вам подарит муж на 8 марта, достаточно просто открыть историю поиска в ноутбуке: - Букет цветов доставка Киев - Букет цветов доставка Киев дешево - Где сорвать цветы в Киеве - Цветы с памятников и кладбищ. Где свежие? - Почему цветы на кладбищах ломают пополам? - Как починить цветы?..

Geplaatst door Студия "Квартал 95" op Donderdag 7 maart 2019

Нагадаємо, що студія "Квартал 95" заінтригувала глядачів, повідомивши про те, що знайшла заміну акторові і лідеру "Кварталу" Володимиру Зеленському.

Як повідомляв "Знай.uа", зірка Кварталу 95 зібрався у президенти після Зеленського: "влаштую жорстку диктатуру".

Раніше портал "Знай.uа" писав, передвиборну кампанію Зеленського порівняли з серіалом "Слуга народу".