Лідер "Радикальної партії" Олег Ляшко потрапив до бази Ukrainian Papers, де публікують особисті листування українських політиків.

Олег Ляшко
Олег Ляшко

Про це повідомив журналіст Олександр Дубинський своїй сторінці в соціальної мережі Facebook.

"Я очікував чогось подібного перед виборами. Але навіть не думав, що можливий такий масштаб", - зазначив він.

"Пам'ятаєте, як Ляшко виграв 571 тисячу гривень в лотерею Третьякова? Опубліковані докази того, що цей виграш був фіктивним))", - сказано в повідомленні.

Популярні новини зараз
Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Гороскоп на тиждень з 15 по 21 квітня для всіх знаків Зодіаку: визнання для Овнів, перешкоди Дів та шанси Риб Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

Олег Ляшко
Олег Ляшко

Дубинський розповів, що в Мережу почали викладати архіви листувань топ-менеджерів чинного президента України Петра Порошенка, включаючи Свинарчука-Гладковського.

Судячи із стартової сторінки сайту, скоро будуть опубліковані вивантаження майже всього оточення президента.

"А поки насолоджуюся документами Олег Ляшко. До речі, Олег, хто вам подарував рожевий нагородний пістолет?" - додав він.

Я ожидал чего-то подобного перед выборами. Но даже не думал, что возможен такой масштаб 🙂 В сеть начали выкладывать...

Geplaatst door Александр Дубинский op Donderdag 14 maart 2019

Нагадаємо, лідеру радикальної партії Олегу Ляшку не вдалося приховати від журналістів свій елітний особняк, вартість якого, як виявилося, складає цілих 15 мільйонів гривень, про що повідомляє Politeka з посиланням на один із недавніх сюжетів телеканалу ТСН.

Олег Ляшко
Олег Ляшко

При цьому сам Ляшко переконує, що він орендував будинок і лише нещодавно викупив разом із землею. Престижна нерухомість розташована в елітному селищі під Києвом поблизу Старообухівської траси.

Як повідомляв раніше Знай.ua, лідер "Радикальної партії" та кандидат у президенти України Олег Ляшко ніколи не мав власного бізнесу, однак володіє статками, які важко переоцінити.

Олег Ляшко
Олег Ляшко

Про це повідомляють журналісти у рамках розслідування програми "Гроші" та публікують фото шикарної нерухомості одіозного радикала.

Також Знай.ua писав про те, що лідер Радикальної партії та кандидат у президенти України Олег Ляшко заявив про те, що має багато родичів на Донбасі, а його брат склав присягу окупантам.