Буквально за два тижні до дня виборів президента України стало відомо, що ОБСЄ включило двадцять чотирьох громадян країни-агресора до складу місії короткострокових спостерігачів на президентських виборах.

Про це повідомляють ЗМІ,

Зокрема, в організації розповіли, що відповідний перелік кандидатів вже спрямували до ЦВК для подальшого погодження.

"Список імен був направлений в ЦВК. Цей перелік запропонували країни-учасниці ОБСЄ для участі в ролі короткострокових спостерігачів в місії БДІПЛ зі спостереження за виборами гаранта Конституції в Україні", - зазначили у ОБСЄ.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Разом з тим варто відзначити, що кандидатуру Володимира Зеленського на президентських виборах обговорюють у всьому світі - слуга народу зміг пробудити до себе інтерес з боку відомих політиків та бізнесменів.

Днями іменитий американський тижневик Bloomberg Businessweek згадав Зеленського у матеріалі, який стосується виборчих перегонів в Україні.

У драматичних революціях 2004 і 2014 років українці двічі прагнули протистояти політичній системі, в якій багаті олігархи, здається, по черзі доять державу. Обидві спроби викорінити системну корупцію широко розглядаються як невдачі, незважаючи на нове антитранспортне агентство та широке очищення банків.

"Зіткнувшись зі знайомими кандидатами, які, здається, пропонують більше того ж - нинішнього мільярдера, Петра Порошенка, і екс-прем'єр-міністра і колишнього газового магната Юлії Тимошенко - виборці, здається, звертаються до абсурду. Телевізійний комік Володимир Зеленський, чий серіал "Слуга народу" націлений на ненависну еліту, завоював позитивні відгуки українського суспільства", - йдеться у матеріалі.

Володимира Зеленського позитивно оцінили як "нового політика" з новим підходом до управління державою.

"Корупція в Україні досягає критичного рівня, тому головним пунктом програми Зеленського є антикорупційні реформи, тісна співпраця з МВФ, позбавлення президента, депутатів і суддів імунітету та виведення суду з-під політичного впливу", - підкреслюють у матеріалі.

Нагадаємо, Зеленський готує справжню бомбу на Кварталі 95.

Як повідомляв "Знай.ua", українців втягнули в мільярдні борги.

Такоє "Знай.ua" писав, що томос-тур Порошенка обростає скандалами.

Голоси заробітчан: як проголосувати на виборах президента за кордоном