Відомий український шоумен і кандидат в президенти Володимир Зеленський пояснив, як можна вирішити проблему розкрадання програмного забезпечення та крадіжки ідей в Україні. Про це повідомляється на Telegram-каналі Команди Зеленського.

"Важливий крок у вирішенні цієї проблеми - внесення особистих даних громадянина України до надійної електронної бази, з якою ці дані, по-перше, нікуди не дінуться, по-друге - не можуть бути сфабриковані, в-третіх - будуть надійно захищені. Така схема називається блокчейном", - йдеться в пості.

Однак для того, щоб така база існувала, необхідно провести електронний перепис населення України.

Володимир Зеленський

"Як тільки його буде проведено, онлайн-реєстрація бізнесу, електронні вибори, можливість запатентувати будь-яку ідею та багато інших крутих змін стануть реальністю", - заявила Команда Зе.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Варто нагадати, що у кандидата в президенти Володимира Зеленського можуть виникнути проблеми у день виборів - це пов'язано з кількістю членів виборчих комісій на місцях. Про це розповіла політконсультант Світлана Кушнір.

Володимир Зеленський

"В свій час на парламентських виборах стало проблемою велика кількість членів виборчих комісій, а їх було 18 осіб. Тепер же на цих президентських виборах їх повинно бути не менше 30, тому що 38 кандидатів у президенти. Звідси виникають загрози зриву виборів вже безпосередньо в день голосування, адже повинен бути обов'язково кворум, тобто, повинна бути присутніми більшість членів виборчої комісії, тільки в такому випадку може бути відкрита виборча дільниця", - розповідає Кушнір.

Нагадаємо, що відомий український шоумен і кандидат в президенти Володимир Зеленський надав можливість кожному українцю задати питання, яке найбільше турбує, і отримати на нього відповідь в телефонному режимі.

Як повідомляв портал Знай.uа, на кандидата в президенти Володимира Зеленського, рейтинг якого на порядок вище, ніж у його опонентів, посипався справжній "водоспад" фейків перед виборами.

Також портал Знай.uа писав, що кандидат в президенти Володимир Зеленський обговорив з експертами проблеми освіти і науки в Україні та шляхи їх вирішення.