Голова Держдуми В'ячеслава Володін відзначив, що Росія може зажадати від України відшкодувати все, що втратив Крим від моменту анексії.

Про це повідомляють російські ЗМІ.

У свою чергу російський опозиціонер Костянтин Боровий відзначив, що Україна не робить жодних кроків на міжнародній арені для вимагання компенсації від Росії через незаконну анексію Криму. Попри те, що має повне право на подібні дії.

Крім того він додав, що заяви російських політиків, які починають масово розповідати про вимагання від України погашення всіх проблем Криму цілком вкладається у чекістські методи.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

"Це чекістські пропагандистські прийоми. В кінці 1990-х КДБ звинувачувало політичних лідерів в країнах Балтії в тому, що ті співпрацюють з КДБ. Тепер в тому ж дусі злодій звинувачує того, кого він пограбував", - додав Боровий.

Також російський опозиціонер розповів, що анексія Криму відбилась на Росії неймовірно погано, адже через агресію Кремль зник зі глобальної політичної мапи.

За його словами найвищі російські політики очікували, що силове захоплення півострову не відіб'ється на міжнародному становищі Росії, як це було з Південною Осетією. Проте міжнародна спільнота миттєво відреагувала на агресію Кремля.

"Приєднання Криму мало дуже короткостроковий пропагандистський ефект. У той же час це завдало колосальної шкоди Росії. РФ почала зникати з економічного і політичного простору планети. У Кремлі розраховували, що все відбудеться, як з Абхазією, Придністров'ям. Або хоча б як з Південною Осетією. Але в даному випадку все вийшло інакше. І розуміння цього вже настав або приходить до громадян Росії", - додав російський опозиціонер.

Більше того Боровий відзначив, що нинішнє керівництво Росії все більше звикається з думкою, що Крим таки доведеться повернути Україні, як цього вимагає міжнародна спільнота.

"Пропагандистський ефект вже дуже слабкий. А світовою спільнотою ця горда ідея Путіна названа міжнародним злочином. Керівництво Росії все більше і більше переконується, що в кінці кінців Крим доведеться віддавати назад. І вони до цього ментально готуються", - додав Боровий.

Нагадаємо, матір ANNA MARIA влаштує в Криму концерт для "зелених чоловічків".

Як повідомляв "Знай.ua", Путін роздає "подарунки" за анексію Криму.

Також "Знай.ua" писав, що окупанти перетворили Керченську протоку на кладовище.

Крим, як це було