Закарпаття готувалося до візиту президента Петра Порошенка не гірше, ніж інші регіони України – тут також вздовж маршруту гаранта поспіхом латали ями, чистили від сміття узбіччя, вичісували мости - усе в кращих традиціях "совдепівщини".

Однак, багатьом закарпатським районам не пощастило – вони даремно "ремонтували" дороги. Петро Олексійович обділив їх увагою і не побачив, як там приготувалися до його приїзду. Про це пише місцеве видання Zakarpatpost.

У п'ятницю, 15 березня, у рамках робочого візиту Петро Порошенко побував в Ужгороді та Хусті. До Ужгорода він прилетів із Києва літаком, а до Хуста, де проходили урочистості з нагоди 80-ї річниці Карпатської України – гелікоптером.

Майданчик для посадки президентського гелікоптера готували заздалегідь. У четвер неподалік Красного Поля, біля Рокосова Хустського району проходило тренування посадки. Однак, у день візиту гаранта гелікоптер висадив Порошенка посеред поля і звідти ж він знову вилетів до Ужгорода.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Звісно, президент сам обирає, як йому переміщатися. Та біда в тому, що він так і не побачив, як до його приїзду залатали ями в Хустському, Мукачівському, Іршавському та Виноградівському районах.

" Усе робилося нашвидкуруч і, скоріш за все, асфальт довго не протримається. А ділянка від Мукачева до Великої Копані – майже найгірша в області, вона потребує не косметичних "процедур", а серйозного капітального ремонту. Інакше на туристів чекати нам марно", - пише видання.

До слова, оригінально приготувалися до візиту гаранта у місті Виноградово на Закарпатті. Тут у зв'язку з візитом президента на вулицях ями на дорогах замість ремонту "прикрасили" горщиками з квітами. Таким чином, мешканці висловили протест проти наведення "марафету" до приїзду президента.

Нагадаємо, під час туру Порошенка на Закарпатті українець подякував президенту за злидні.

Як повідомляв портал Знай.ua, журналісти розкрили правду про численні земельні ділянки в елітних районах Києва, які президент Петро Порошенко отримав за безцінь.

Також Знай.ua писав, Порошенко отримав "ляпаса" від азовців: відмовились вітатись з президентом