Vip-агітатор кандидата в президенти Юлії Тимошенко і перший президент незалежної України Леонід Кравчук запропонував провести переговори з Росією, щоб "домовитися про все, і відновити інфраструктуру Донбасу за рахунок країн підписантів Будапештського меморандуму".

Інформацію про це повідомив аналітик Павло Нусс.

Леонід Кравчук
Леонід Кравчук

За словами аналітика, Кравчук озвучив план Тимошенко у разі її ймовірної перемоги на майбутніх виборах, а саме - «домовиться» з Путіним без участі західних партнерів, на умовах тієї ж Москви.

Володимир Путін
Володимир Путін

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Він каже, що капітуляція – це і є план, сепаратний план. Тобто, домовитися вона хоче з Путіним, але всі витрати за завдані росіянами збиток покласти на країни-підписантів Будапештського меморандуму.

Павло Нусс стверджує, що поки неясно, як донести електорату думку, що голосуючи за Тимошенко, вони фактично підтримують капітуляцію України.

"Зеленський і зовсім підпорядковується олігарху, тому про нього говорити особливо нічого", - каже Нусс.

Юлія Тимошенко
Юлія Тимошенко

"Взагалі, кричати не перестану, що реальної альтернативи президенту Порошенко на сьогодні немає! От немає, і змиріться з цим!", – каже Павло Нусс.

Варто нагадати, що Близько 83% українців готові взяти участь в вибори президента 31 березня 2019 року.

Про це свідчить опитування Соціологічної групи "Рейтинг", проведений 1-7 березня.

Згідно з даними опитування, близько 80% респондентів всіх рейтингових кандидатів заявили про готовність проголосувати. Відносно низький рівень мобілізації спостерігається серед наймолодших вікових груп (18-25 і 26-35 років) і в Києві.

Майже 2/3 опитаних заявили, що завжди беруть участь у виборах, 22% голосують "майже завжди", а 4% респондентів голосуватимуть вперше. 10% майже ніколи або взагалі ніколи не голосують (найбільше таких серед молодих респондентів і жителів Києва).

Нагадаємо, Тимошенко зажадала від Порошенка зняти свою кандидатуру з виборів

Як раніше повідомляв "Знай.ua", Пікантну розмову Тимошенко і Коломойського злили українцям: "обіймаю і цілую"

Також Знай.ua" писав про те, що Творець коси Тимошенко пішов "рубльовським дружинам": вчить любові і плотських утіх