Син колишнього українського президента Віктора Януковича Олександр Янукович намагається реалізувати сценарій реваншу в Україні за допомогою нової політичної партії.

Цю інформацію повідомили користувачі соціальних мереж, які помітили, що у Facebook вже зареєстровано спільноту, присвячену новій "політсилі", передає "Политека".

Колишні регіонали, намагаючись повернутися в країну, вирішили назвати нову партію "Україна за мир". Особливу увагу варто приділити логотипу політсили, на якому зображений голуб на тлі напису "Антимайдан + Майдан = Сила".

Нібито головою партії стане син екс-президента Олександр, по кличці "Стоматолог". В її рядах також засвітилася скандальна активістка Ірма Крат і якийсь Сергій Хижняк, який називає себе керівником "молодих регіонів України".

Популярні новини зараз
Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Крім того, в спільноті багато постів про те, що активісти нібито збирають підписи про створення нової політичної партії, а їх рух має "100-відсоткову підтримку населення".

Зазначимо, що українці моментально відреагували на чергову спробу реваншу в країні, залишивши "добродушні" коментарі під постами в спільноті:"Х * й вам, а не Україна, г * вноїди прокремлівські", "О, стоматолог з'явився. Він Вам допоможе покласти зуби на полицю", "Ох * їти. А чого батько? Такий міцний господарник був, такий стабільний. Сам жив і іншим не давав. Ви там зовсім об косяк вдарилися, мабуть", "Крав, обікрав Україну, здав Україну окупантам, втік, а тепер борець за мир! Злодій і бандит відправився в борці за мир!", - пишуть в коментарях.

Як повідомляв раніше Знай.uа, спливла інформація про відносини президента-втікача Віктора Януковича і глави держави-окупанта Володимира Путіна.

Також Знай.uа писав про те, що скандальний нардеп з "Оппоблоку" Михайло Добкин різко засудив екс-президента України Віктора Януковича, хоча раніше був всіма руками і ногами на стороні "легітимного".