Популярний шоумен і комік, а також кандидат в українські президенти Володимир Зеленський часто радує виступами зі своїм колективом жителів нашої країни, подорожуючи по всіх її областях. Майбутньому голосуванню приділяється все більше жартів та уваги, враховуючи, що до нього залишилися лічені дні, і в одному з останніх шоу колектив вирішив обіграти кандидатуру Зеленського в новому світі.

Не так давно в Києві відбулися зйомки чергового випуску гумористичного шоу "Вечірній Квартал". У ньому художній керівник колективу Володимир Зеленський продемонстрував сцену, в якій пожартував про свій статус кандидата в президенти, передає Час Пік.

Виступ Кварталу 95

На цей раз відкривав виступ на сцені Палацу "Україна" Євген Кошовий, який з цього приводу сказав: "Нарешті я дочекався цього моменту і тепер можу оголосити: "Ласкаво просимо в наш "Вечірній Квартал".

На ці слова Зеленський відповів словами, що вибори він ще не виграв, і відповідь Кошового не змусила себе чекати: "Вова, ой, я тебе прошу… То ти ще не йдеш, то ти ще не виграв".

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

В той момент, коли звучала вступна пісня "Кожен вечір настає раптом...", шоумен співав і танцював, але не один, а в компанії охоронців, які тримали перед ним куленепробивне скло.

Виступ Кварталу 95

Варто відзначити, що в ході зйомок "Квартал 95" представив публіці свого нового учасника: в одному з номерів зіграв відомий по "Лізі сміху" Володимир Мартинець, однак чи стане він постійним актором "Кварталу", на даний момент невідомо.

Так само, як і завжди, взяли участь і запрошені зірки: MARUV, Джамала, Ірина Білик, TAYANNA, Артем Пивоварів та ін

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що телеканал "1+1" анонсував новий випуск "Вечірнього кварталу", в якому Володимир Зеленський вже не буде з'являтися в політичних сценках, оскільки не дозволяє новий статус. Крім того, українцям покажуть документальний фільм, випущений на честь 15-річчя студії.

Як повідомляв портал "Знай.uа": відомий американський тижневик у своєму матеріалі, який присвячений майбутнім виборам в нашій країні, написав про Володимира Зеленського, якого оцінили з позитивної сторони.

Також "Знай.uа" писав, що популярний журналіст Дмитро Гордон розповів, що найближчий концерт 95 Кварталу буде сенсаційним і поставить на вуха всю країну.