Не так давно в Києві відбулися зйомки чергового випуску гумористичного шоу "Вечірній Квартал". У ньому художній керівник колективу Володимир Зеленський продемонстрував сцену, в якій пожартував про свій статус кандидата в президенти.

На цей раз відкривав усе на сцені Палацу "Україна" Євген Кошовий, який з цього приводу сказав: "Нарешті я дочекався цього моменту і тепер можу оголосити: "Ласкаво просимо в наш "Вечірній Квартал".

Студія "95 Квартал" поповнила акторський склад учасником гумористичного шоу "Ліга сміху", яким став Володимир Мартинець.

Гуморист є капітаном команди "Стадіон Діброва" та за підсумками минулого сезону був визнаний кращим актором.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

У суботу, 16 березня, Мартинець взяв участь у новому випуску "Вечірнього кварталу". "Зустрічайте нового мешканця "Кварталу", — оголосили його актори студії.

Поки невідомо, чи стане Мартинець актором "95 Кварталу" на постійній основі, або ж буде приймати участь лише в окремих випусках. Його участь може бути пов'язана з відходом лідера студії і кандидата в президенти України Володимира Зеленського.

Так само, як і завжди, взяли участь і запрошені зірки: MARUV, Джамала, Ірина Білик, TAYANNA, Артем Пивоварів та ін

Раніше повідомлялося, що відомий український комік і кандидат у президенти України Володимир Зеленский перед виборами у відвертому інтерв'ю розкрив всі карти своєї політичної життя.

Нагадаємо, популярний комік, шоумен, а з недавніх пір ще і кандидат в президенти Володимир Зеленський розповів українцям, чому YouTube-канал "Зе!Команди" був заблокований. Про це Зеленський написав у своєму Telegram-каналі "Команда Зеленського". Кандидат у президенти зазначив, що Youtube нарешті дав офіційну відповідь, чому канал команди було заблоковано.

Нагадаємо, Кравчук розповів, коли Тимошенко побіжить до Путіна.

Як повідомляв Знай.uа, Вакарчуку прогнозують три сценарію в політиці, виграє тільки при одному.

Знай.uа писав, у Зеленського потішили українців: отримаєте запрошення і голосуйте без документів.