Російського президента Володимира Путіна знову жорстко обсміяли в мережі. Цього разу, причиною для насмішок стала зустріч з дипломатом Михайлом Бабичем, який нещодавно погрожував Білорусі озброєним захопленням.

Про аудієнцію урочисто повідомив в своєму особистому мікроблозі Twitter звичайний російський пропагандист Дмитро Смирнов, який страждає на зіркову хворобу, називаючи себе "журналістом кремлівського пулу".

"Всі, звичайно, давно звикли до вільної риторики білоруських офіційних осіб, але публічний випад на адресу Бабича — це за гранню. Образа посла — образа країни". написав він у своєму мікроблозі Twitter

Реакція користувачів на публікацію була вкрай неоднозначною. Багато хто відзначив, що Володимир Володимирович з Бабичем "поплутали береги". Дехто ж припустив, що Мінськ показав Кремлю своє місце.

Популярні новини зараз
Українців попередили про "важкі" платіжки за світло Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити Готуйте свої гаманці: українцям з 1 липня збільшать виплати, кому пощастить Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись
Показати ще

Володимир Путін
Володимир Путін

"А могли і в "рило" брати заїхати, зростає правосвідомість", "А ображати Президента єдиного союзника, значить, не за межею?! Бабич зовсім берега поплутав!", "Весь світ затамував подих. Як же карлик проковтне таку образу? З хлібом або з щами?", "Обісцяти російську нині стало трендом у світовому політикумі", "Росію не можливо образити. Саме її існування образа для людства", "Берега ваш Бабич попутав". пишуть в коментарях

Нагадаємо, агресія з боку Російської Федерації щодо українських кораблів, а також захоплення їх екіпажів не дає спокою як українському уряду, так і світовій громадськості, які всіляко намагаються достукатися до неадекватних російських політиків. На жаль, всі спроби поки ще не увінчалися успіхом, і уряд ЄС був змушений вкотре вдатися до санкцій щодо країни-агресора.

Як повідомляв портал "Знай.uа", військові країни-агресора увірвалися на незалежну територію Грузії, окупували село Хурвалети, а всіх його жителів взяли в полон.

Також "Знай.uа" писав, що командувач Об'єднаними силами на Донбасі генерал-лейтенант ЗСУ Сергій Наївши заявив, що основним завданням українських військових є реінтеграція окупованих територій.