Десь в Харківській області Юлія Володимирівна Тимошенко наносить нищівний удар по фігурі. Раніше лідер партії "Батьківщина" вихвалялась здоровим способом життя і навіть давала рекомендації українцям стосовно правильного харчування. Але тут щось пішло не так...

Зголодніла Тимошенко зайшла у магазин, очевидно на автозаправці у Харківській області і замовила собі хот-дог із кетчупом. А потім тоненьким голоском шепнула продавцям: "Тільки не кажіть нікому, що це мені. Гарного дня вам!"

Але де ж там, голоднющу матінку української політики зафіксували на відео. Варто зазначити, що раніше Тимошенко хизувалась, що полюбляє їсти сир і гречку.

За дві секунди Тимошенко повернулась і смачно облизнула кетчуп із сосиски, подивилась голодними очима, понюхала хот-дог і, очевидно, відправилась подалі від чужих очей "затоптати" фаст-фуд. Здається, цим жестом Тимошенко хотіла показати, що знаходиться приблизно на одному рівні із пересічними українцями і харчується так, як звичайні люди, а не бутербродами з ікрою і червоною рибою і сиром з пліснявою.

Популярні новини зараз
За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Показати ще

Хот-доги – досить популярна у світі “їжа”, особливо у США, де в середньому кожен з’їдає їх приблизно по 50 на рік. Усі ми добре знаємо, що це, м’яко кажучи, не та страва, яку рекомендовано їсти. Адже у хот-догах не лише немає потрібних організму поживних речовин, вони також містять багато складників, які можуть негативно вплинути на здоров’я.

Ти не ти, коли голодний:

Нагадаємо, культ канібалізму та масове пожирання безпритульних дітей: випадково знайдені архіви розкрили таємницю "русского міра".

Як повідомляв Знай. ua, простий боєць ЗСУ знищив рейтинги Тимошенко та Зеленського за пару хвилин. Боєць ЗСУ присоромив кандидатів у президенти Зеленського і Тимошенко за антиукраїнські висловлювання.

Також портал Знай. ua писав, що українці оцінили шанси Зеленського, Тимошенко та Гриценка: усе кардинально змінилося. До виборів глави держави лишилися лічені дні.