Боєць Збройних Сил України у відеозверненні за 3 хвилини буквально знищив рейтинг кандидатів в президенти України Володимира Зеленського і Юлії Тимошенко.

На кадрах простий боєць з подивом запитує, хто може голосувати за кандидатів, які так відверто налаштовані проти України.

"Скажіть, хто може голосувати за чувака, який називає нашу країну "повією"? Хто може голосувати за чувака, який називає вашу країну німецької порноактрисою? Український народ він називає бидлом і хохлами. Вибачається перед Кадировим, стає на коліна. Каже, що ми не нація. І найголовніше – вибачається перед Путіним за те, що кілька таких "поганих" людей вийшли на Майдан і повстали проти Росії. Коштує така людина того, щоб бути президентом?", - запитує він.

Боєць додає, що в той час, поки сотні людей гинули на Майдані, Зеленський висміював хлопців і дівчат, які там гинули на Майдані і підтримував "беркутню".

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Боєць додає, що всі знають, що він є просто технічним кандидатом від Коломойського, щоб потім забрати голоси від всіх інших патріотів і віддати їх Юлії Тимошенко.

"Включіть логіку, не продавайтесь за гроші, ніякий Зеленський не менеджер, він і близько не стоїть поряд з американським президентом. Він тупий клоун, малограмотна бидло, яке абсолютно нічого не знає про Україну і абсолютно нічим вам не допоможе", - резюмує боєць ВСУ.

Нагадаємо, Зеленський шокував Захід гучною заявою. Буде не до сміху, якщо українці прокинуться 1 квітня і не повірять результатами.

Як повідомляв Знай. ua, у Зеленського залишився єдиний конкурент на виборах. Останні соцопитування показали стрімке зростання рейтингу чинного президента.

Знай. ua писав, що Зеленський зізнався, скільки вже витратив на передвиборчу гонку. У Зеленського розповіли, скільки витратили на кампанію.