Президент Росії Володимир Путін приїхав в анексований Крим і урочисто запустив Балаклавську і Таврійську ТЕС.

“Володимир Путін приїхав у Севастополь і урочисто запустив Балаклавську і Таврійську ТЕС на повну потужність. За задумом творців, вони будуть виробляти так багато електрики, що Крим зможе навіть забезпечувати нею сусідні регіони”, – пишуть на Telegram-каналі Lifeshot.

За інформацією Telegram-каналу "Крыминформ" відомо, що на офіційній церемонії пуску нових енергоблоків були присутні також віце-прем’єр Дмитро Козак, міністр енергетики Олександр Новак, "голова Криму" Сергій Аксьонов і гендиректор "Ростеха" Сергій Чемезов.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Кремлівський журналіст Дмитро Смирнов у своєму Twitter, показав фото Путіна з заходу, в мережі запідозрили постановку. Аргументують тим, що все занадто ідеально на ньому.

“Дмитре, помітив що Путін перетворився на труп у всіх сенсах? Народ може тільки одна його піар акція розбуркати: щиросерде визнання крадіжки, деструктивної діяльності, зради Батьківщині і шибениця”, – написали в коментарях.

Нагадаємо, Пєсков перефарбувався на "штатну Вангу" Путіна: тільки послухайте це "пророцтво" про Крим.

Як повідомляв раніше Знай.ua, у Євросоюзі жорстко нагадали, що ніколи не визнають анексію Кримського півострова Російською Федерацією. Також у ЄС продовжують засуджувати даний факт.

Також Знай.ua писав про те, що через п'ять років анексії кримчани кажуть у соцмережах про події 2014 року.