Перед виборами Президента України 31 березня велика частина українців задається питанням, за кого з кандидатів віддати свій голос. Адже охочих зайняти такий відповідальний пост дійсно багато, а голос-то всього один. Юрист і блогер Михайло Шнайдер висловив свою думку на цей рахунок в одній із соціальних мереж.

«Короля делает Свита» - Так однажды сказал великий Итальянский мыслитель Никколо Макиавелли. И он был Прав. Поэтому,...

Geplaatst door Mihail Shnayder op Maandag 18 maart 2019

"Короля робить свита» - Так одного разу сказав великий італійський мислитель Нікколо Макіавеллі. І він був прав. Тому, голосуючи за кандидата в Президенти, ви автоматично вибираєте і його команду. Уважно подивіться на тих, кого веде за собою той чи інший претендент на гетьманську булаву. Подивіться уважно на того, хто буде разом з ним керувати нашою державою. А для кращого розуміння, прямо зараз погляньте на малюнок моєї публікації. Це частина команди Петра Олексійовича. Я думаю питання тут зайві. Тому, думайте, аналізуйте і приймайте виключно правильне рішення, друзі." - виклав свої думки юрист.

Небайдужі до долі країни українці відгукнулися в коментарях до публікації:
"І додам цвіт нації так сказати - Яценюк, Курченко, Пашинський, Коболєв.Список можна продовжити, один краще іншого", "Страшно дивитися на ці особи", "Які ж вони мерзенні", "Генетичні клони! Так і хочеться їх "фейсом об тейбл"

Популярні новини зараз
Нові тарифи на газ в Україні: скільки він коштуватиме до квітня 2025 року Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом Будете робити це перед працівниками ТЦК – сядете на 8 років: українців суворо попередили Більше зняти та обміняти не вийде: які обмеження встановили банки
Показати ще

Також, українці діляться і своєю "творчістю" в продовженні списку Шнайдера:

Вибори Президента України відбудуться 31 березня 2019 року. У виборах бере участь рекордна кількість кандидатів - 39 осіб, які бажають сісти в президентське крісло. До цього рекорд був у 2004 році, коли подало свої заявки 26 осіб.

Нагадаємо, що Зеленський випереджає Порошенко в президентському рейтингу на 20%.

Раніше, Знай.ua повідомляв, що Федерація роботодавців підтримала Юрія Бойка на виборах.

Також, портал Знай.ua писав, що Гриценко може зробити Тимошенко так приємно, що Порошенко цього не витримає.