Відомий український актор Станіслав Боклан в ефірі програми "Рандеву" з Яніною Соколовою розповів про те, ким для нього є президент РФ, а також про ставлення до російської пропаганди.

Про це пише Рoliteka.

У ході розмови актор заявив про те, що Путін – сволота, з чим погодилася журналістка.

“Путін – сволота, і нічого з цим не зробиш”, – сказав Станіслав Боклан.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

“Але він же дійсно сволота!”, – погодилася Соколова.

“Сволота”, – підтвердив актор.

Разом з тим Боклан зізнався, що російське телебачення у нього вдома все ще працює. Тільки для того, щоб знати, що ллють у вуха пропагандисти Путіна російському народу про українців. Актор заявив, що коли включає телеканали агресора, таке відчуття, що “кімната наповнюється г ** ном”.

У самого Боклана в Росії залишилася рідня. Там є актори, які його називають “фашистом”, а є ті, хто розуміє, що відбувається.

“Потрібно бути готовими до розмови, ми не повинні закриватися”, – вважає Боклан.

Нагадаємо, буквально за два тижні до дня виборів президента України стало відомо, що ОБСЄ включило двадцять чотирьох громадян країни-агресора до складу місії короткострокових спостерігачів на президентських виборах.

вибори в Україні
вибори в Україні

Про це повідомляють ЗМІ,

Зокрема, в організації розповіли, що відповідний перелік кандидатів вже спрямували до ЦВК для подальшого погодження.

Як повідомляв раніше Знай.ua, за Володимира Зеленського на виборах президента України готові проголосувати 34% українців, які визначилися зі своїм вибором.

вибори в Україні
вибори в Україні

Такі дані опитування, яке провела у березні Всеукраїнська громадська організація "Передові правові ініціативи". Актор є лідером симпатій майже в усіх областях України, де проводилося дослідження.

Також Знай.ua писав про те, що Радіо Свобода задало однакові запитання кандидатам в українські президенти "Чий Крим?"