У мережі досить активно говорять про кандидата в президенти Юлії Тимошенко, яка нещодавно виклала в інтернеті відео, де вона купляє на заправці хот-дог.

Ролик знято, як стало відомо з підпису, на трасі неподалік від Слов'янська. Варто зазначити, що на відео видно, як після покупки закуски Тимошенко її надкушує. Публікація з'явилася в соцмережі Instagram.

Політик супроводила пост хештегом #ХотдогНаЗаправці. У коментарях користувачі бажали їй приємного апетиту, хоча деякі засумнівалися, що Юлія Володимирівна насправді його з'їла – на відео цього немає.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Журналіст Євгеній Муджірі опублікував фотографію Тимошенко з хот-догом, яку підписано "Треба буде хот-доги збільшити в два рази" – з натяком на її передвиборні обіцянки знизити вдвічі ціну на газ.

Журналіст Сергій Руденко критично прокоментував фото політика: Я не розумію, для чого мої френди постять свої салати і бургери. Тим більше - мені не зрозуміти, для чого політики фоткаються в закусочних і чарочних. Це ж якесь суцільне "зубожіння".

Журналіст Олексій Куракін пише: "Після Юлі з хот-догом чекаю відео, де Петро Олексійович запарює "Мівіну" в алюмінієвому стакані. Просто на сидінні свого чл*новоза".

Політик Богдан Яременко: "Не беруся навіть припустити навіщо ЮВТ політична підтримка Сергія Тарути? А ось за фотографію з хот-догом вдячний.

Журналіст Михайло Ткач жартує над Тимошенко, порівнюючи її фото з фотографіями інших політиків. Пост зі знімками Тимошенко з хот-догом і Кличка в кепці він підписав: "Соціальна нерівність".

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у своїй передвиборній програмі кандидат у президенти від партії "Батьківщина" Юлія Тимошенко обіцяє скасування податку на додану вартість (ПДВ). Однак це може призвести до фінансових втрат у бюджеті України та його дисбалансу. Про це в ефірі телеканалу "Прямий" розповів директор виконавчого дискусійного клубу Олег Пендзин.

Нагадаємо, Тимошенко завдає нищівного удару... по своїй фігурі: нове відео.

Як повідомляв Знай.uа простий боєць ЗСУ знищив рейтинги Тимошенко і Зеленського за пару хвилин.

Знай.uа писав, Кравчук розповів, коли Тимошенко побіжить до Путіна.

Дивіться відео по темі: