Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман дуже різко висловився на рахунок винних у війні на Донбасі. Гройсман відповів на питання опоблоковца Ігоря Шурми з приводу пенсій на Донбасі.

"Якщо б не ваші соратники з Партії регіонів, ніякі війська увійшли на територію України. Тому ви особисто несете за це відповідальність. За те, що країна опинилася сьогодні під навалом російської агресії. Тому коли ви розповідаєте за пенсіонерів, подивіться в дзеркало, покайтеся і несіть відповідальність за це. Вони б так не страждали, тому що вони всі громадяни України. Про це повинні пам'ятати!" - заявив прем'єр.

Шурма з трибуни Верховної Ради заявив, що за даними ООН, з початку 2019 року 11 осіб загинуло при спробі перетину пунктів пропуску на Донбасі і додав, що ці люі прямували за пенсіями.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами" Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

"Я вам кажу про те, що сьогодні вмирають на переходах люди, бо не можуть отримати пенсії. Не вирішується питання 700 тисяч пенсіонерів",- заявив Шурма.

В коментарях люди почали висловлювати свою думку:

"А навіщо платити тим, хто на окупованих землях? Їх повинен містити окупант! А кошти спрямувати на підвищення пенсій решти пенсіонерів", "Покайтеся за те що вони досі не сидять.", "Шурма вже заарештований? Йому оголосили "пидозру"? Хоча б справу завели? Якщо ні то чого мовою шльопає цей шлемазл? Та й Юрко Прокуратор у такий суворий годину в Римі, з красунею дружиною книжки розумні купує , і іншим радить їх прочитати", "Поглянь у дзеркало, покайся і скажи:"Ми своїх не садимо"", "Ну чому тільки Опплоку? Я б запропонував розділити ним відповідальність разом з БПП куди перебігло більшість колишніх регіоналів", "Я думаю вам всім скопом варто навіть неї озираючись на дзеркало сунути голову в унітаз і натиснути на спуск"

Нагадаємо, що Гройсману відповіли на "реформи" від імені всієї України.

Раніше, портал Знай.иа повідомляв, що у Гройсмана розповіли, як Керченський міст знищить Азовське море