Скандально відомий нардеп від Опозиційного блоку Олександр Вілкул розповів про зв'язки з російським байкером Олександром Залдостановим.

Олександр Вілкул
Олександр Вілкул

Про це він повідомив під час розмови із журналістом Дмитром Гордоном, повідомляє ГОРДОН.

Нардеп розповів, що кілька разів перетинався із скандально відомим фанатиком Путіна, російським байкером Олександром Залдостановим на прізвисько Хірург на байкерських заходах. У той же час, за словами Вілкула, він вважає себе не байкером, а "мототуристом".

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

"Ми кілька разів зустрічалися на байкерських заходах. Байкерська тусовка досить вузька. Ну і все, не більше того. З тих пір, як у нього від'їхала дах… З тих пір я припинив спілкування, ще багато років тому", – заявив Вілкул.

Окрім того він додав, що не став би називати себе байкером, тому що "байкерство – це стиль життя"

"Я мототурист, напевно, так би мовити, правильно. Це дух свободи, ідеалізм. Забути про це повністю неможливо, але зараз, на жаль, цього мало приділяю часу. Але мені 44 роки, нічого страшного, я ще встигну", – підкреслив Вілкул.

Олександр Вілкул
Олександр Вілкул

Варто відзначити, що "нічні вовки" відомі активною підтримкою дій влади РФ, зокрема, анексії Криму та агресії на сході України. Хірург перебуває під санкціями Євросоюзу і США за підтримку анексії Криму і російської політики щодо України.

Нагадаємо, під куполом Верховної Ради напередодні виборів чергова сесія перетворилась на цирк.

Верховна Рада
Верховна Рада

Глава парламенту на дозволив кандидату в президенту Олександру Вілкулу виступити. Андрій Парубій вимкнув мікрофон парламетаря, який відмовився розмовляти державною мовою.

Як повідомляв раніше Знай.ua, у четвер, 14 березня, у ДК "Корабельний" в Миколаєві, де виступав кандидат у президенти Олександр Вілкул, праворадикальні активісти кинули презерватив, наповнений зеленкою, в агітаторів кандидата, які перевозили рекламні матеріали.

Також Знай.ua писав про те, що з наближенням дати виборів кандидати в президенти України на що лише не йдуть, щоб завоювати увагу українців, підкупити їх та отримати такі жадані голоси виборців.