Кандидат у президенти України Роман Насіров поділився думками на тему корумпованості української влади, прокоментував імовірні підсумки цьогорічних виборів та дав оцінку діяльності чинного гаранта Петра Порошенка.

Роман Насіров
Роман Насіров

Про це він розповів у ексклюзивному інтерв'ю для видання Рoliteka.

Насіров прокоментував звинувачення у корупції, які лунали у його бік як глави Державної фіскальної служби України.

"Ніяких порушень закону, а тим більше - корупції, я не робив", - запевнив журналіста чиновник.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Роман Насіров
Роман Насіров

На запитання про те, навіщо бізнесмену іти у владу, якщо, звісно, не з меркантильних мотивів, Насіров розповів, що він насамперед фахівець, який любить свою справу.

Політик розкрив план боротьби із бідністю в Україні та підвищення рівня життя народу.

"Україну цілеспрямовано поставили у ситуацію енергетичної залежності. Економіку можливо оздоровити, лише максимально активізувавши газовидобувну промисловість. Повірте, в України для цього достатньо ресурсів, при правильному підході ми зможемо повністю забезпечити свої газові потреби і дати гідну відсіч Путіну",- підкреслив Роман Насіров.

Політик вважає, що чинний президент Петро Порошенко пустив "на самоплин" це життєво важливу для України галузь.

Щодо кандидатів у президенти та своїх опонентів Насіров не був багатослівним. Він лише підкреслив, що бачити у списках кандидатів прізвища людей, які там зараз є, "дуже сумно".

Нагадаємо, кандидат у президенти України Роман Насіров поділився з українцями стратегією управління державою, подолання бідності та корупції, підвищення рівня та якості життя співгромадян.

Як повідомляв раніше Знай.ua, колишній глава Державної фіскальної служби Роман Насіров був поновлений на посаді рішенням суду.

Також Знай.ua писав про те, що кримінальне провадження щодо глави Державної фіскальної служби Романа Насирова є не що іншим, як фабрикація.