Кримінальне провадження щодо глави Державної фіскальної служби Романа Насирова є не що іншим, як фабрикація.

У цьому переконує колишній нардеп, суддя і заслужений юрист Юрій Кармазін, - пише "Обозреватель".

За словами Кармазіна, презумпцію невинуватості у справі Насирова розтоптали. Всі обвинувачення щодо Насирова не доведені, а отже, він нічого не крав.

Роман Насиров

"Я приходжу до висновку, що ці 140 або більше томів за Романом Насирову були зроблені з одним бажанням — усунути його від влади. Жодне ЗМІ не повідомило, а я поцікавився — Насиров нічого не вкрав. На даний момент нічого не доведено. Презумпцію невинуватості розтоптали. Керівники правоохоронних органів зловжили довірою людей. Зрозуміли, що нічого не можуть по справі Насирова зробити, тому зараз одну годину в день зачитують обвинувальний акт", — сказав Кармазін.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Показати ще

Він додав, що всі доводи прокурорів проти глави ДФС базуються на безпідставних припущеннях поліції.

При цьому екс-нардеп підкреслив, що звільнення і фабрикація справ щодо голови Державної фіскальної служби вигідні тільки його політичним опонентам.

"Насиров не був би арештований, затриманий, якщо б він не заважав на цій посаді людині з іншої політичної сили", — сказав Кармазін.

Суд над Насировим

Додамо, на минулому тижні суд поновив Насирова на посту глави Державної фіскальної служби.

Нагадаємо, президент України Петро Порошенко прокоментував поновлення Насирова на послу глави ДФС. За словами українського лідера, у цій справі не повинно бути жодного політичного тиску.

Як повідомляв раніше портал Знай.ua, політолог пояснив, чому справа Насирова розвалиться, та що заважає суду визнати його винним.

Раніше портал Знай.ua писав, що адвокат пояснив, чому не потрібно буде звільняти нинішнього очільника державної фіскальної служби після поновлення на посаді Романа Насирова.

Дивіться: Роман Насиров дав коментар після оголошення рішення суду