Міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков відзначився жорсткою заявою у бік президента держави-окупанта Володимира Путіна.

Арсен Аваков
Арсен Аваков

Про це він розповів під час інтерв'ю журналісту Дмитру Гордону, передає ГОРДОН.

Очільник МВС заявив, що при особистій зустрічі міг би повторити в обличчя президенту Російської Федерації, що він х*йло.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

При цьому він зізнався, що ніколи не бачив президента РФ, не має такого бажання і навіть не моделював можливу зустріч з ним.

"Цілком міг би. А раптом він прийде здаватися? І тоді я скажу йому: "Вова, ти молодець!" Нехай приходить здаватися, і ми будемо більш ласкавими", - реюмував Аваков.

Нагадаємо, Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков порушує статтю закону щодо вимог до міністрів, серед яких — знання української мови.

Окружний адміністративний суд Києва вже відкрив відповідне провадження щодо цього.

Про це повідомляє Національне бюро розслідувань України.

"Окружний адміністративний суд міста Києва відкрив провадження у справі за позовом до прем’єр-міністра України Володимира Гройсмана, міністра внутрішніх справ Арсена Авакова щодо неподання до Верховної Ради України подання про звільнення очільника МВС", — ідеться в повідомленні.

Як повідомляв раніше Знай.ua, у правоохоронців відкрито кілька проваджень за заявою кандидата в президенти Юлії Тимошенко - вони стосуються так званих "сіток" іншого кандидата - Петра Порошенка.

Петро Порошенко
Петро Порошенко

Про це повідомив міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков.

Глава відомства вважає, що дієвий спосіб боротьби з такими "сітками" - закривати точки роздачі грошей.

"Таких випадків багато. З цих 74 проваджень таких історій, здається, 50. Наприклад, в офіс депутата Сергія Березенко в Чернігові співробітники цього офісу викликали поліцію, тому що до них заявилися представники преси і почали знімати, як там бабусям щось роздають. Поліція заходила, опитувала громадян, фіксувала, документувала, відкривала провадження", - розповів глава відомства.

Також Знай.ua писав про те, що політолог Юрій Романенко лишив гнівний допис у мережі з приводу бездіяльності підопічних Арсена Авакова та невиконання державою головних обов'язків перед українцями.