У президента України є два варіанти. Глава держави повинен або відправити Генпрокурора у відставку, або отримати докази від Юрія Луценка про передачу йому послом США в Україні Марі Йованович списку людей, яких не можна переслідувати.

Про це заявила віце-спікер Верховної Ради Оксана Сироїд в соціальній мережі Facebook.

"У президента Порошенка зранку може бути тільки два офіційні документи: або інформація, яка підтвердить заяву генерального прокурора Луценка, або подання до парламенту про звільнення Луценка з посади генерального прокурора", - написала Оксана Сироїд.

Генпрокурор Юрій Луценко
Генпрокурор Юрій Луценко

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Варто нагадати, що кандидат в президенти України Володимир Зеленський заявив, що готовий підтримати лідера гурту Океан Ельзи Святослава Вакарчука, у разі його висунення на пост президента. Про це заявив Зеленський 18 березня на зустрічі з представниками бізнес-асоціацій. У січні Вакарчук заявив, що не братиме участі в президентських виборах 2019 року. За його словами, "в джинсах" він може зробити більше для країни, ніж "в краватці".

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що українцям розповіли про особисте життя та уподобання кандидата в президенти Анатолія Гриценка. Підлеглі Гриценка називають ерудованим і вимогливим керівником, разом з тим зазначають, що з початком виборчої кампанії він став дещо м'якше, в неформальній обстановці намагається бути компанійським.

"Анатолій Степанович – досвідчений політик, але йому не завжди вдається визнавати свої помилки і відповідати на незручні запитання, як це було у випадку з питаннями про роль Віктора Балоги на початку створення передвиборного штабу Гриценка", - говорять підлеглі Гриценка.

Нагадаємо, Кошовий благає українців про допомогу: Зеленський у небезпеці.

Як повідомляв Знай.uа зруйнувати "скотний двір": Експерт розповів про роль Зеленського в політиці.

Знай.uа писав, Путін влаштував "облави" на кримські церкви, єпископ не витримав: прийшов до Порошенка.

Дивіться відео по темі: