Стало відомо, що у вівторок 19 березня перша леді України Марина Порошенко прилетить рейсовим літаком у місто Херсон, а також відвідає Нову Каховку. Про це офіційно повідомили представники Херсонської обласної адміністрації.

Так, дружина президента ознайомиться з навчально-лабораторною та тренажерною базою Херсонської державної морської академії. Крім того, Порошенко буде присутня на відкритті сучасного майданчику для дітей з порушенням слуху на базі Херсонської спеціальної загальноосвітньої школи-інтернату.

Також перша леді країни відкриє другу чергу комунального закладу «Обласна лікарня відновного лікування». Після цього Марина Анатоліївна побачить оновлену ресурсну кімнату при инклюзивно-ресурсному центрі в Новій Каховці.

В цей день Порошенко запрошена в Херсонський обласний театр ляльок на святкову програму на честь ювілею створення громадської організації «Херсонська обласна організація підтримки дітей з синдромом Дауна та їх сімей «Сонячні діти Херсонщини».

Популярні новини зараз
Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Раніше ми писали про те, що спливла шокуюча інформація про замах на президента Петра Порошенка, який готується під час його поїздки в Закарпаття. Про це повідомив ужгородець Євген Рахімов у соцмережі Facebook.

Він заявив, що під час візиту на Закарпаття на Петра Порошенка готується замах. Також він назвав прізвища виконавців і замовників.

Нагадаємо, що за Володимира Зеленського на виборах президента України готові проголосувати 34% українців, які визначилися зі своїм вибором. Актор є лідером симпатій виборців майже в усіх областях України, де проводилося опитування.

Як повідомляв портал Знай.uа, Олег Соскін, директор Інституту трансформації, прокоментував скандал з прослуховуванням офісу кандидата в президента Володимира Зеленського.

Також портал Знай.uа писав, що Володимир Зеленський, незважаючи на те, що незабаром візьме участь у президентських виборах нашої країни, не перестає радувати фанатів студії Квартал 95 яскравими і смішними номерами.