Секретар Ради нацбезпеки і оборони України Олександр Турчинов розкрив власне бачення щодо перебігу президентських виборів в Україні та назвав кандидатів, яким він симпатизує найбільше.

Олександр Турчинов
Олександр Турчинов

Про це він розповів ТСН.

Секретар РНБО заявив, що кандидат у президенти і шоумен Володимир Зеленський "симпатичний молодий чоловік", але підтримує він діючого президента Петра Порошенка.

Володимир Зеленський
Володимир Зеленський

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити
Показати ще

Так, на питання, як він оцінює кандидатів у президенти Зеленського, Порошенка та Юлію Тимошенко і чи не телефонували вони йому, Турчинов відповів:

"Зеленський симпатичним молодий чоловік. Я знаю, де знаходиться 95 квартал у Кривому Розі. Я сам свого часу працював у Кривому розі. Земляки, ну що ти зробиш".

Щодо чинного гаранта Петра Порошенка Турчинов відповів, що його кандидатура є найбільш оптимальною, оскільки "в ситуації, яка склалася, він найбільш підготовлений".

Петро Порошенко
Петро Порошенко

При цьому щодо корупційного скандалу з розкраданнями в оборонці та участю в цьому соратника Порошенка Олега Гладковського, Турчинов зазначив, що робити вироки для правової держави некоректно.

Щодо Тимошенко Турчинов додав, що не спілкувався з нею з 2014 року і відмовився коментувати її кандидатуру на пост глави держави.

Нагадаємо, останні соціологічні дослідження чітко показують, що до другого туру виборів точно виходить Володимир Зеленський.

Володимир Зеленський
Володимир Зеленський

Проте й досі невідомо, хто складе йому компанію.

Варто відзначити, що перший тур виборів пройде 31 березня, виборчі дільниці працюватимуть з 8 ранку до 20:00.

Вибори в Україні
Вибори в Україні

Як повідомляв раніше Знай.ua, шоумен Володимир Зеленський розповів про компроміси на які готовий піти заради завершення війни.

Володимир Зеленський
Володимир Зеленський

Про це повідомляє "Хвиля".

Зокрема, найрейтинговіший кандидат у президенти розповів, що можна піти на певні мовно-культурні поступки, зважаючи на особливість цих регіонів. Крім того він додав, що жодних інших поступок не буде.

"Можна розглядати культурно-мовні особливості цих регіонів, - вважає Зеленський. - А що стосується всього іншого - якби вони залишилися з вільною і незалежною Україною, то вже отримали б на порядок більше прав і свобод, ніж коли-небудь зможуть мати в РФ", - сказав він.

Також Знай.ua писав про те, що перший віце-спікер ВРУ Ірина Геращенко зареєструвала законопроект про обов'язкові дебати між учасниками другого туру президентських виборів, про що вона повідомила на своїй сторінці у Facebook.