Декларацію про доходи та майно за 2018 рік подала блогероміністр Уляна Супрун. В документі можна знайти багато цікавого. Так, в. о. в декларації вказала 353 тис 983 гривень доходів, які повністю складаються з її заробітної плати.

Про це стало відомо завдяки електронній декларації, яку розмістили в Єдиному державному реєстрі декларацій. Так, на банківських рахунках Супрун розміщено 46 тис 315 гривень, у чоловіка – 31 143 тис гривень.

Уляна Супрун
Уляна Супрун

Також разом з чоловіком у неї в Citibank N.A. (США) розміщено $12 тис 412. Крім того, $2 млн 665 тис 377 у них розміщено на рахунках у Fidelity Brokerage Services LLC (США), а у Супрун на пенсійному рахунку в Fidelity Brokerage Services LLC розміщено ще $509 тис 579. Супрун з чоловіком користуються квартирою в Києві загальною площею 128,7 кв. м. В 2018 році в. о. міністра витратила $1 тис 670 на добровільне страхування за кордоном.

Уляна Супрун
Уляна Супрун

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що на початку цього року співробітник столичної адміністрації похвалився в соцмережах розкішним подарунком вартістю більш ніж в 2, 5 млн грн. Під фотографією новенького елітного Porsche чиновник написав, що цю "лялечку", він придбав собі в якості новорічного сюрпризу. Але не минуло й кількох тижнів, як власник незадекларованої машини почав спростовувати цей факт.

Зараз справа дійшла до СБУ, прокуратури та НАЗК. Однак, не все йде так, як хотілося б. Тому депутати Київради вирішили діяти кардинально. Як саме, дізнавалися Знай.uа на засіданні Постійної комісії Київради з питань дотримання законності, правопорядку і запобігання корупції.

Нагадаємо, мільйони українців залишаться без медичної допомоги: готуємо гаманці.

Як повідомляв Знай.uа громадське телебачення викликає Порошенка в суд щоб дізнатися, наскільки він розбагатів.

Знай.uа писав, українці наплювали на медреформу: грандіозний провал Супрун показали в цифрах.