Відомий юрист Михайло Шнайдер прокоментував рішення уряду про щорічне поступове підвищення пенсійного віку в Україні.

пенсіонери
пенсіонери

Про це він написав на своїй сторінці у Facebook.

"Українцям вкотре показали, що таке "жити по-новому". Вчора стало відомо, що Кабінет міністрів України готує проект, згідно з яким вік виходу на пенсію буде щорічно підвищуватися. Саме за рахунок Пенсійного фонду Уряд планує скоротити дефіцит бюджетних коштів. Тобто замість того, щоб розвивати економіку, промисловість, малий і середній бізнес, а внаслідок збільшувати наповнюваність Пенсійного фонду, ці хлопці просто підвищують пенсійний вік. А це ж саме ми з вами наповнюємо цей самий фонд. Саме за наші гроші виплачуються пенсії. Просто фантастика. І якщо так піде далі, то на пенсію ми зможемо вийти не раніше 80-85 років...", - обурюється Шнайдер.

"Жити по Новому". Вчера стало Известно, что Кабинет министров Украины готовит проект, согласно которому Возраст выхода...

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще
Geplaatst door Mihail Shnayder op Maandag 25 maart 2019

Публікація юриста не лишилася поза увагою українців:

"Гройсман своїй дружині авто розмитнив по схематозу, то звідки взятися грошам для ПФ?", "Значить, будемо довго жити", - іронізують українці.

Нагадаємо, відомий серед українців своїми викривальними публікаціями юрист Михайло Шнайдер опублікував черговий пост, який стосується корупції в Україні та наочно демонстує її рівень "розквіту" у порівнянні з Німеччиною.

Порошенко та Меркель
Порошенко та Меркель

Відомий серед українців своїми викривальними публікаціями юрист Михайло Шнайдер опублікував черговий пост, який стосується корупції в Україні та наочно демонстує її рівень "розквіту" у порівнянні з Німеччиною.

Як повідомляв раніше Знай.ua, українські пенсіонери вже у квітні отримають другу частину одноразової доплати до пенсії в розмірі 1,205 тисяч гривень, про що стало відомо з повідомлення заступника голови правління Пенсійного фонду Ірини Ковпашко на брифінгу в п'ятницю, 22 березня.

пенсіонери
пенсіонери

"З квітня місяця почнемо виплачувати другу частину одноразової виплати", - розповіла чиновниця.

Також Знай.ua писав про те, що українці можуть повернути собі частину грошей із тих податків, які вони сплачують.