"Патріотизм" одного із кандидатів у президенти України показали одним фото, на якому політик доволі приязно "ручкається" із президентом-утікачем Віктором Януковичем та іще одним "переселенцем" до Путіна скандальним Олегом Царьовим.

Відповідний допис з'явився на сторінці журналіста Станіслава Речинського у Facebook.

Скандальна інформація Руслана Кошулинського, єдиного кандидата від усіх незалежних Об'єднаних Націоналістичних Сил (Свобода, Правий Сектор, ОУН, КУН, Тризуб, СІЧ).

"Збережу", - коротко підписав фото Речинський, очевидно, натякаючи на невідповідність задекларованих підкреслено патріотичних поглядів політика та скандальної світлини.

Популярні новини зараз
Унітаз буде як новий: секретний лайфхак досвідчених господарок Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

Сохраню

Geplaatst door Станислав Речинский op Zondag 24 maart 2019

Українці взялися активно коментувати допис журналіста.

"Збережу і собі", "Сама послідовність) Буває", - пишуть користувачі.

Нагадаємо, поліція повідомила про чотири найрозповсюдженіші схеми підкупу виборців.

Вибори в Україні
Вибори в Україні

Про це розповів 22 березня заступник начальника Головного слідчого управління Національної поліції Максим Цуцкірідзе.

"Перша схема – збір анкетних даних громадян під приводом проведення соціальних опитувань, анкетувань. Паралельно ставляться питання щодо пріоритетності якогось із кандидатів у президенти. Якщо хтось вагається, ці "анкетологи" намагаються переконати людину на користь іншого кандидата", - наголосив він.

Як повідомляв раніше Знай.ua, кандидати готові масово зніматися на користь Анатолія Гриценка.

Анатолій Гриценко
Анатолій Гриценко

Лідер "Громадянської позиції" підтвердив, що веде переговори з іншими кандидатами на пост глави держави, а також політичними партіями і громадськими організаціями щодо об'єднання зусиль на майбутніх виборах президента України.

Також Знай.ua писав про те, що соратник лідерки партії "Батьківщина" та кандидата у президенти Юлії Тимошенко Сергій Соболєв розповів про імовірні "фінансові махінації" між чинним главою держави Петром Порошенком та Росією.