Народний депутат України Євген Рибчинський прокоментував майбутні вибори президента України та оцінив шанси кандидатів, зазначивши, що на сьогодні у цьому контексті існує інтрига, яка розкриється після першого туру.

Про це він розповів у інтерв'ю для програми DROZDOV, інформує Рoliteka.

"Усі знають, що у першому турі більшість голосів українців отримає Зеленський. Хто "схрестить із ним меч" у другому - ось найбільша інтрига, яка є на сьогодні. Очікувати можна будь-чого, його опонентом може стати навіть Анатолій Гриценко", - вважає Рибчинський.

Популярні новини зараз
Залишилось два дні: українців попереджають востаннє Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

"Іще один досить реальний варіант - Гриценко віддасть свої голоси лідерці "Батьківщини" Юлії Тимошенко і фактично таким чином вирішить питання її виходу до другого туру".

"Якщо на другий термін оберуть Порошенка, з націоналістичним рухом в Україні можна буде попрощатися. Позиція Зеленського зараз виглядає найбільш вигідно - ніколи не був у політиці, свіжі ідеї та неординарний підхід, яким він зміг підкорити тисячі українців. Та й парламент, який будуть обирати українці восени, "зайде", адже він буде достатньо оновленим", - відзначає Рибчинський.

Нагадаємо, проросійські ресурси в Україні взялися активно поливати брудом одного з ініціаторів Закону про мову Євгена Рибчинського.

Причиною влаштованого ЗМІ скандалу стали публікації дружини народного депутата, Юлії, на її сторінці у соціальних мережах.

Як повідомляв раніше Знай.ua, у чинного гаранта Петра Порошенка немає ніяких шансів на другий термін президенства.

Петро Порошенко
Петро Порошенко

А наступним керівником України стане шоумен та новоспечений політик Володимир Зеленський. У цьому переконаний політолог Андрій Пальчевський.

Також Знай.ua писав про те, що відомий журналіст Андрій Пальчевський розповів про свою улюблену актрису, яку вважає унікально талановитою серед українського бомонду.