Все ближче кінець виборчої кампанії, а багато хто до цих пір не визначився, за кого ж віддати свій голос 31 березня. І зрозуміти їх можна, так як в такій величезній кількості претендентів на головну посаду в Україні (39 осіб, а подало заяв майже сотня) не складно і загубитися.

Знай.ua вирішив полегшити задачу українцям і вибрав дев'ять найбільш популярних кандидатів,які мають шанси на прохід у другий тур. Як то кажуть, повинен залишитися тільки один, тому подивимося, що кожен з них представляє.

Петро Порошенко - найбагатший

Нинішній президент найменше потребує представлення. Кожен з нас вже давно склав про нього свою думку. Серед своїх суперників він з великим відривом перемагає в номінації найбагатший. За даними дослідження руху «Чесно», нинішній Гарант має близько 839 млн грн грошових активів і доходів, і це тільки на 2017 рік.

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року Унітаз буде як новий: секретний лайфхак досвідчених господарок Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Юлія Тимошенко - найкрасивіша

Ніхто не буде сперечатися, що серед кандидатів у президенти Леді Ю - найкрасивіша і стильна жінка. Чого варта тільки її відома коса, яка давно пішла в народ і багато українок носили зачіски а-ля Тимошенко. Зараз вона дещо змінила імідж, але все одно привертає погляди чоловіків, і це в 58 років!

Володимир Зеленський - найуспішніший

Лідер студії «Квартал 95», звичайно, змішав карти всім політикам, так як тепер ніхто не може передбачити, чим же закінчаться вибори. У нашому рейтингу він по праву носить титул найуспішнішого, адже такого кар'єрного зльоту: з коміка в кандидати у президенти, передбачити було складно. Що тут не кажи, а успіх і Володимир Зеленський завжди ходять поруч.

Олег Ляшко - найвезучіший

Голова Радикальної партії завжди відрізнявся своєю одіозністю і скандальністю. І йому б і носити ці титули, але в 2017 році Ляшко задекларував виграш в лотерею на суму в 571 тисячу гривень. За його словами, він випадково тричі вигравав у розіграшах компанії «Українська національна лотерея», отримавши 283 560, 153 485 і 134 000 гривен відповідно. Чи не везунчик?!

Анатолій Гриценко - найчесніший

Колишній міністр оборони позиціонує себе самим «чесним і мужнім політиком». Справедливості заради, варто зауважити, що він дійсно під час президентських перегонів не був помічений в скандалах. Більш того, на користь нього навіть знявся мер Львова Андрій Садовий. Подивимося, чи допоможе це йому.

Валентин Наливайченко - найсправедливіший

Екс-голова СБУ все ніяк не розлучиться з політикою і пробує себе в багатьох іпостасях. Ось і до кандидата в президенти дійшов. Свій титул він отримав завдяки партії, яку очолює, вона називається «Справедливість». Подивимося, чи буде його кроки такими ж справедливими, коли Україна дізнається результати виборів.

Ольга Богомолець - найздоровіша

Компанію чоловіків крім Тимошенко розбавляє і заслужений лікар України Ольга Богомолець. Вона є лікарем-дерматологом, тому можна припустити, що в разі, якщо вона переможе на виборах, то у всіх українців проблем зі шкірою точно не буде.

Ілля Ківа - найбрутальніший

Колишній радник голови МВС Арсена Авакова теж вирішив позмагатися за президентське крісло. Ми йому дали титул найбрутальнішого, так як саме таким Ілля Ківа сам себе вважає. Про це говорять всілякі фотографії з напівоголеними дівчатами, які він розміщує у себе в соціальних мережах. Тим самим показуючи, що він справжній мачо.

Юрій Бойко - найопозиційніший

Риторика майже у всіх кандидатів у президенти однакова, і лише у небагатьох вона кардинально відрізняється. Першим серед них є Юрій Бойко, який днями навіть злітав до Москви на переговори з Дмитром Медведєвим, тим самим показавши, що якщо він стане президентом, то зможе домовитися з Росією. Питання - чи оцінять по достоїнству українці цей крок політика.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли, що західні соціологи визначили "Велику четвірку" виборів.

Також ми писали, як правильно проголосувати.

І повідомляли про те, що українців масово "купують" перед виборами.