Вже у середу, 27 березня, стартує третій сезон серіалу "Слуга народу". Чим здивує українців цей сезон та що покажуть?

"Комсомольська правда" підготувала 5 цікавих особливостей третього сезону "Слуги народу".

З'являться нові персонажі

У цьому сезоні додали ще одного персонажа — лідера радикального руху Михайла Кукуюка, якого зіграє Борислав Костюк. У тандемі з ним на екранах також з'явиться ще один талановитий актор — Олександр Миронов.

Головні ролі виконуватимуть й надалі Володимир Зеленський, Євген Кошовий, Станіслав Боклан, Ольга Жуковцова, Олена Кравець, Валерій Жидков, Мика Фаталов, Олександр Пікалов, Юрій Крапов. Режисером третьої частини серіалу став режисер-постановник перших двох сезонів Олексій Кирющенко.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Зйомки проводили у колонії суворого режиму

Актори зізналися, що знімати в колонії було важко. Там вони працювали 5 знімальних днів. Учасники знімального процесу зазначають, що на 5-ий день роботи відчували себе місцевими мешканцями.

Запам'ятався також день в Жовтневому палаці. Тоді були залучені 150 людей масовки, а також були обмеження у часі. Однак до цього всього додалися ще й іноземні журналісти. Вони кожну вільну хвилину намагалися брати інтерв'ю у Володимира Зеленського, Станіслава Боклана і режисера Олексія Кирющенка.

Дорослий підхід до політики

Цей сезон відзначиться більш "дорослим" підходом до політики. У серіалу обіграють питання, які цікавлять усіх українців та проаналізують ситуацію, що склалася нині. Головний задум третього сезону "Слуги народу" - вирватися з тимчасової петлі, в якій опинилися українці. Окрім того зміниться й формат. замість звичних 24 серій покажуть лише 3. Вони триватимуть по 1 годині.

Зйомки тривали 3 місяці

Три серії серіалу знімали близько трьох місяців. Це, не враховуючи розробки концепції, яка тривала з початку літа 2018 року. Сценарій дописувався та змінювався, відповідаючи на виклики реальності політичного життя країни.

Діалоги писали просто на майданчику

У сцені саміту новостворених країн України слова делегатів придумували та писали прямо на майданчику. Причому при безпосередній участі артистів. У цей день автор сценарію Юрій Микуленко працював в основному за професією "сценарист-синхроніст".

Коротко про сюжет

У житті країни наступають темні часи: Василь Голобородько (Володимир Зеленський) сидить у в'язниці за звинуваченням в організації державного перевороту. Президентську присягу приймає Дмитро Суриков (Дмитро Суржиков). І він, як повідомляється в синопсисі, тільки "перший персонаж в ряді темних особистостей політики, через яких доведеться пройти українському народові".

Нагадаємо, що Зеленський вже святкує перемогу на виборах і репетирує промову: красномовне відео.

Як раніше повідомляв "Знай.uа", Зеленський порахував, скільки коштує "Слуга народу": жарти в бік, тільки цифри.

Також "Знай.uа" писав про те, що Зеленський публічно відмовився від дебатів із конкурентами: причина зрозуміла, як жарти "Кварталу 95".