Європейські дипломати, які базуються в Брюсселі та Києві, висловили стурбованість трійкою лідерів президентських перегонів в Україні.

Про це повідомляє "Хвиля".

Зокрема, західні дипломати відзначають, що нинішні лідери президентської гонки Володимир Зеленський, Юлія Тимошенко та Петро Порошенко доволі різні між собою політики.

Крім того дипломати відзначають, що дуже добре розуміють, що відбуватиметься в українському політикумі, якщо перемогу здобуде чинний президент Петро Порошенка чи Юлія Тимошенко.

Проте й досі не розуміють, що відбуватиметься, якщо перемогу здобуде Володимир Зеленський.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

"Ми точно знаємо, що отримаємо з Порошенком. Нам здається, що ми знаємо, що буде з Тимошенко. Відносно Зеленського - тут ми не маємо ні найменшого уявлення", - прокоментував ситуацію один з дипломатів.

Вони також відзначають, що у всіх головних кандидатів у президенти є ті чи інші недоліки, які будуть відбиватись на майбутній політиці.

"У них у всіх є недоліки. Немає жодного кандидата, якому б спокійно можна було сказати: "Так", - зазначає інший.

При цьому вони додали, що бачать у настільки різних кандидатах позитивний месендж, адже українці мають змогу вибрати з доволі різного та великого кола осіб, на відміну від тих же російських виборів.

Раніше ми писали, що в Україні тривають передвиборчі перегони. Є кілька кандидатів, які мають найбільший рейтинг за даними різних соціологічних опитувань. Однак, до другого можуть пройти шоумен Володимир Зеленський та чинний президент Петро Порошенко.

Згідно з результатами опитування, найбільшу підтримку населення серед тих, хто повністю або скоріше впевнений, що візьме участь в голосуванні на виборах, отримує Зеленський з результатом 24,6%. На другому місці розмістився Петро Порошенко, його підтримують 14,8% опитаних. У свою чергу за лідера "Батьківщини" Юлію Тимошенко готові проголосувати 8,7% респондентів.

У п'ятірку лідер також потрапив Юрій Бойко, якого готові підтримати 7,9%, та Анатолій Гриценко з результатом 6,4%. Олег Ляшко набрав 5,3% від усіх опитаних. Інші кандидати набирали ж менш як чотири відсотків голосів.

Нагадаємо, Вакарчук душевно звернувся до українців.

Як повідомляв "Знай.ua", Кошкіна передбачила нового президента України.

Також "Знай.ua" писав, що права рука слуги народу розповів за що недолюблюють кандидата з "Кварталу 95".

"Крим повернеться в квітучу Україну": Пальчевський про відносини Путіна з Порошенком