Відома в Україні журналістка та шеф-редактор "Лівий берег" Соня Кошкіна поділилася власним прогнозом щодо підсумків виборів президента в Україні.

Вибори в Україні
Вибори в Україні

Про це вона заявила у інтерв'ю Радіо НВ.

Журналістка вважає, що Володимир Зеленський є єдиним кандидатом в президенти, який здобуде перемогу, причому при будь-якому результаті виборчої кампанії.

Володимир Зеленський
Володимир Зеленський

Популярні новини зараз
Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

“Навіть якщо в суботу він вийде на “блакитні екрани” каналу 1+1 і скаже: “Вибачте, я пожартував”, – він точно від цього не програє. Він набере свої бали для парламентських виборів”, – сказала вона.

Нагадаємо, команда шоумена та кандидата у президента Володимира Зеленського повідомила, коли вийде новий сезон серіалу "Слуга народу".

"Слуга народу" (комедія "Кварталу 95" із Володимиром Зеленським)
"Слуга народу" (комедія "Кварталу 95" із Володимиром Зеленським)

Відповідний пост з'явився на сторінках "Зе!команди" у соціальних мережах. Окрім того команда Зеленського додала відео-уривок із третього сезону серіалу.

​​"Те, на що ви так чекали, те, що ви бажали побачити. 27 березня –– новий Слуга Народу", - йдеться в дописі.

Як повідомляв раніше Знай.ua, лідер студії Квартал 95 та кандидат у президенти Володимир Зеленський здивував українців несподіваною заявою щодо політичних амбіцій фронтмена гурту "Океан Ельзи" Святослава Вакарчука.

Святослав Вакарчук
Святослав Вакарчук

Про це повідомляє Рoliteka.

Під час зустрічі з представниками бізнес-асоціації Заленський розповів, що готовий був підтримати Вакарчука, якби той балотувався на виборах 31 березня.

“Я і ще один музикант, всі ми продемонстрували бажання щось зробити, піти в політику. Якби Слава був, я б поступився йому. Будь ласка, якщо ти віриш, якщо відчуваєш в собі сили, тобі не слабо – давай, ми підтримаємо рейтингами, людьми, ідеями”, – сказав він.

Також Знай.ua писав про те, що за результатами опитування, проведеного наприкінці березня 2019 року, якби президентські вибори відбувалися у найближчу неділю, більша частина опитаних віддала б свої голоси за Володимира Зеленського (24,2%), Петра Порошенка, (15,1%), Юрія Бойка (15,0%) або Юлію Тимошенко (14,7%).