Лідер "Громадянської позиції" та кандидат у президенти Анатолій Гриценко, який уже втретє балотується на цей пост, оцінив шанси своїх опонентів та діяльність Петра Порошенка у ролі головнокомандувача ЗСУ.

Анатолій Гриценко
Анатолій Гриценко

Про це він поспілкувався у інтерв'ю для видання Рoliteka.

"Очікування людей повинні справджуватися. Із приходом нового президента люди повинні відчути, що стало чистіше, заможніше, упевненіше. Інакше, для чого тоді потрібні вибори. Порядок, спокій, упевненість - ці імпульси мають іти від влади", - вважає політик.

На запитання журналіста про те, чи доцільно Україні в умовах війни з Росією змінювати президента та головнокомандувача армії, Гриценко несподівано відповів "народною творчістю", внісши, щоправда, у відому приказку свої корективи.

Популярні новини зараз
Українців попередили про "важкі" платіжки за світло "Війна в Україні завершиться несподівано" – пророцтво монаха з гори Афон Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити
Показати ще

"На переправі коней не змінюють, а віслюків - так", - заявив Гриценко, досить прозоро натякнувши на чинного гаранта.

Анатолій Гриценко
Анатолій Гриценко

"Насправді у ЗСУ, на превеликий жаль, не має верховного головнокомандувача. Є бізнесмен, олігарх і, як показали останні корупційні скандали, - мародер", продовжив свою думку лідер "Громадянської позиції".

Не "поскупився" політик також назвати основні прорахунки Петра Поршенка за останні 5 років.

"Люди дали оцінку життя "по-новому". Я не хочу витрачати свій час на Порошенка", - заявив політик.

Петро Порошенко
Петро Порошенко

"Ми повинні зробити усе, щоб вийти з цих виборів безконфліктно", - резюмував Анатолій Гриценко.

Нагадаємо, вся зброя в Україні повинна перебувати на державному обігу та бути легалізованою.

Як повідомляв раніше Знай.ua, кандидат у президенти Анатолій Гриценко заговорив про збалансування підходу для вирішення пенсійних питань.

Також Знай.ua писав про те, що українцям розповіли про особисте життя та вподобання кандидата у президенти Анатолія Гриценка.