Перший президент України Леонід Кравчук дав інтерв'ю російському каналу RT, у якому висловив свою думку щодо кандидатів на найвищий пост країни.

Леонід Кравчук відповів на запитання ведучого про "темну конячку" президентських перегонів. Як підкреслив перший президент України, помилково вважати, що лідер "Кварталу95" є тією самою "темною конячкою". За словами Деоніда Кравука, актор всього-на-всього є новим обличчям в українській політиці.

"З п'яти найбільш рейтингових кандидатів "темної конячки" немає. Розмов дуже багато навколо Зеленського, але, я вважаю, він не темна конячка. Його сприймають як сучасну людину, нову у виборчій кампанії та соціальній політиці України", - сказав він.

Екс-президент звернув увагу на серіал "Слуга народу" - передвиборну програму Зеленського, з якою, за словами Кравчука, він "дуже серйозно ознайомився".

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Леонід Кравчук зазначив, що програма Зеленського носить "специфічний характер, але відповідає на ті запити часу, життя і потреб людей, які сьогодні є провідними, цікавими, очевидними".

В інтерв'ю російському пропагандистському каналу Леонід Кравчук також заявив, що в Україні можуть спалахнути масові акції протесту за підсумками президентських виборів. За його словами, якщо будуть фальсифікації, то народ знову підніметься.

"Третій Майдан може бути за умови загальної фальсифікації виборів", - зазначив Кравчук.

Нагадаємо, Володимир Зеленський розповів, з ким хотів би зустрітися у другому турі президентських перегонів.

Як повідомляв портал Знай.ua, Леонід Кравчук розповів, що Тимошенко зробить з Донбасом

Також Знай.ua писав, Леонід Кравчук розкрив розмір своєї пенсії