Відомий український політик, громадський діяч та десидент Степан Хмара прокоментував приїзд чинного президента Петра Порошенка до Львова у четвер, 28 березня.

Варто нагадати, що через візит гаранта у місті були введені безпрецедентні заходи безпеки, однак це не завадило протестам активістів, які вимагають розслідування корупційного скандалу із Укроборонпром.

Враженнями від приїзду "легітимного" Степан Хмара поділився на своїй сторінці у Facebook.

"Центральною площею Львова, вщерть заповненою, повільно йде Порошенко, вітаючись з людьми і співаючи гімн українських націоналістів. Картина вражаюча.... Вражаюча своїм блюзнірством. Адже внутрішня сутність цього актора - хамелеона цілком протилежна. Пригадаю, хто забув або не знав: "Цинічний бандера", - так Порошенко загарчав на українського патріота,учасника боїв з московськими окупантами. Ця фраза, яку виригнув Порошенко, забувши, що її можуть помітити, - це мітка його внутрішньої сутності. Більше нічого цікавого на зустрічі не було. Заяложена брехня, як все добре, і якщо він залишиться у владній берлозі, буде ще краще. І звичайно, жодного слова про свої статки, приховані від сплати податків в офшорах. Про мародерство при розкраданні військового, і не лише військового, бюджету разом з подільниками свинарчуками, гонтарєвими, грановськими, кононенками. Ні слова про торгівлю на крові з Московією, про засилля московських олігархів в українській економіці, банківській системі. Про постачання електроенергії і руди на з-д Фірташа в Криму, де виробляється титан для зброї, з якої московські окупанти вбивають українців. Ні слова про дружбу і ділове партнерство з державним зрадником , агентом Москви покидьком Медведчуком. Замість всього цього Порошенко погодував львів'ян сахариною брехнею. Наївним можу поспівчувати....", - відзначив Хмара.

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Українці не лишили поза увагою публікацію політика і відреагували їдкими коментарями у бік Порошенка.

"Хто ж проголосує за Петра Порошенка - тому відсохнуть руки й проклянуть навіки власні діти!", - пишуть у мережі.

Нагадаємо, у Львові 28 березня через візит президента Петра Порошенка введені безпрецедентні заходи безпеки.

Як повідомляв раніше Знай.ua, кандидат у президенти Анатолій Гриценко, який уже втретє балотується на цей пост, оцінив шанси своїх опонентів та діяльність Петра Порошенка у ролі головнокомандувача ЗСУ.

Також Знай.ua писав про те, що Юлія Тимошенко звернулася до Європи через корупційний скандал в Укроборонпром.