Другий президент України Леонід Кучма закликав не відсиджуватися вдома і піти голосувати за майбутні зміни.

Таку думку він висловив в інтерв'ю журналістам.

Леонід Кучма
Леонід Кучма

“Я, насамперед, хочу звернутися, щоб сказати – прийдіть, люди добрі, на вибори. Тому що сьогодні перед Україною стоїть завдання – який шлях ми оберемо”, – каже екс-президент.

Кучма нагадав, що країні потрібні зміни:

Популярні новини зараз
Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

“Ми бачимо, в якому стані сьогодні перебуває Україна. Можу трошки алегоріями сказати – ми практично побудували паркан розділовий в Україні, сьогодні є дві України, а це жах!” – підкреслював Кучма.

“Я згадую, що завжди у нас було гасло -” За єдину Україну!”, про це ми забули. Тому що їх дійсно дві, і одна намагається диктувати всім свою волю, а це шлях в нікуди”, – додав екс-гарант.

Леонід Кучма
Леонід Кучма

Кучма також розповів, що в даний момент Україна знаходиться на останньому місці у всіх рейтингах економічного процвітання.

“Економіка у нас нижче плінтуса, машинобудування взагалі сьогодні, можна сказати, не існує, тільки залишки … Економіка на першому місці має бути сьогодні. Тому що коли ми говоримо про армію, то як будувати Збройні сили і потужну армію, якщо економіки немає у нас? Ось тому треба над цим думати в першу чергу”

За його словами, Україна має й інші недоліки.

“Ну а далі там стільки проблем! Головне, щоб зацікавленість іноземного інвестора – в таку країну, де не працює правова система, ніхто не прийде, а без іноземних інвестицій нічого не буде”, – казав Кучма.

Екс-президент України Леонід Кучма
Екс-президент України Леонід Кучма

“Отже головне – прийти на вибори і віддати свій голос. У нас же люди добре розуміють, чого вони хочуть завтра, ось завтра і треба проголосувати”, – підбив підсумки екс-президент.

Нагадаємо, ЗМІ розповіли про шикарний подарунок екс-президента Ігорю Коломойському

Як раніше повідомляв "Знай.ua", Кравчук обурився своєї "скромною" депутатської пенсією

Також Знай.ua" писав про те, що У Києві пенсіонерам дзвонять з дивного номери від імені кандидата: просять прийти