Інцидент мав місце сьогодні у місті Берегове Закарпатської області, в якому в минулому році трапилась скандальна ситуація з роздачею угорських паспортів. 31 березня у день виборів президента там діють всі 14 виборчих дільниць. Серед них і розташована в обласній психіатричній лікарні. Про це йдеться у повідомленні видання Мукачево.net.

Ділянка в лікарні - найменша у місті. Там мали право віддати свої голоси лише 33 людини, які до обіду вже виконали свою місію громадян.

"Частина пацієнтів голосувала у стаціонарі - їм принесли виносні урни. Також члени комісії поїхали в селище Чікош, де розташована філія лікарні. Головний лікар закладу Тетяна Алмаші попередила спостерігачів і журналістів, що в стаціонарі заборонено здійснювати зйомку осіб, які там перебувають", - сказано в повідомленні.

Судячи з інформації видання, досить активно з самого ранку на виборчу дільницю прибували виборці. Жителі місцевого циганського табору голосували на дільниці, розташованій у школі №7.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

"Єдина проблема, яка виникає там - важко знайти виборця у списку, оскільки у багатьох ромів однакові імена і прізвища, а чіткий адресу прописки часто відсутня. Тому члени комісії ідентифікують виборців за датою народження", - пише видання.

Варто зазначити, що загалом в Берегово мають право голосуувати 18956 виборців. Утім явка виборців дуже слабка.

Нагадаємо, штаби кандидатів у президенти у повній бойовій готовності: українцям показали, що там відбувається, фото, відео. У штабах кандидатів у президенти повним ходом працюють.

Як повідомляв "Знай.ua", на виборчій дільниці в Станиці Луганській, яка розташована в зоні операції об'єднаних сил, люди приходять на дільниці.

Також "Знай.ua" писав, що у Зеленського розповіли про знущання на виборах: намагалися підпалити і викинути.