Премєр-міністр України Володимир Гройсман з'явився на виборчу дільницю та здійснив свій громадський обов'язок. Разом з дружиною Оленою глава уряду прийшов на голосування у рідній Вінниці. Гройсман розповів, за кого віддав свій голос на виборах президента-2019.

Про це інформує портал "Акценти".

Відповідне відео розміщено на сторінці чиновника в Facebook.

голосування 2019

Багато політиків, кандидатів в президенти, чиновників та інші відомі особистості вже проголосували на поточних виборах. Не став винятком і Володимир Гройсман.

Гройсман відвідав виборчу дільницю у піднесеному настрої, він усім усміхався та легко йшов на контакт. Також прем'єр поспілкувався з журналістами та не відмовляв у селфі з юними українцями.

Популярні новини зараз
Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Володимир Гройсман також зізнався, за кого проголосував на виборах президента 2019.

Володимир Гройсман

"Я радий можливості сьогодні проголосувати у Вінниці… Свій вибір ми зробили. Я віддав свій голос за кандидата, з яким я пов'язую успішне, красиве майбутнє нашої держави", — зазначив глава українського уряду.

Нагадаємо, у кандидата в президенти України Володимира Зеленського розповіли про інцидент на виборчій дільниці.

Як повідомляв раніше портал Знай.ua, кандидат у президенти Олег Ляшко прямо на виборчій дільниці порушив закон.

Також портал Знай.ua писав, що кандидат у президенти Анатолій Гриценко поскаржився на роботу виборчої дільниці, яка проігнорувала право його дружини.

Гриценка обурив той факт, що попри те, що напередодні перевіривши себе та ім'я дружини у списках виборців, виявилось, що в день голосування, його другої половинки у списках не виявилось.