Кандидат в президенти Володимир Зеленський на даний момент має трохи більше 30% голосів, Порошенко близько 17%, а Тимошенко трохи відстає від нього і має 13%.

Центральна виборча комісія опрацювала вже третину протоколів на виборах президента України - 33,28%. Поки що кардинально ситуація з голосами виборців не змінюється – лідирує шоумен і засновник студії "Квартал 95" Володимир Зеленський з 30,17%.

На другому місці розташувався чинний президент України Петро Порошенко з 16,69%.

Трійку лідерів передвиборної гонки замикає Юлія Тимошенко з 13,18%.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Раніше повідомлялося, що Перший тур виборів президента України, які відбулися в неділю, 31 березня, виграв шоумен Володимир Зеленський.

Про це свідчать результати Національного екзит-полу станом на 18:00. Їх оприлюднили після закриття виборчих дільниць.

За Зеленського віддали голоси 30,4% опитаних українців.

Друге місце, згідно з даними соціологів, займає чинний президент Петро Порошенко з результатом 17,8%.

Третій результат показує лідер "Батьківщини" Юлія Тимошенко з 14,2% електоральної підтримки.

Нагадаємо, з'явилася перша реакція зарубіжних ЗМІ на українські вибори. Багато західних видань поставили новини про українських виборах на перші смуги.

Як повідомляв Знай. ua, під ЦВК почалися сутички, постраждав журналіст. Російський журналіст ледь не став жертвою киянина, у якого хотів взяти коментар.

Знай. ua писав, що ЦВК озвучив перші результати голосування.