Результати виборів 2019 станом на 14:37 показують перевагу Володимира Зеленського в першому турі. Про це свідчать дані інформаційно-аналітичної системи "Вибори" на табло Центрвиборчкому.

Згідно з результатами підрахунку 80% протоколів, Зеленський набирає 30,40% голосів. На другому місці залишається Петро Порошенко (16,03%), далі йде Юлія Тимошенко (13,24%). Юрій Бойко на даний момент набирає 11,55% голосів, Анатолій Гриценко - 7,03%.

Як стало відомо, Володимир Зеленський, згідно з результатами підрахунків, утримує першу позицію в списку кандидатів практично у всіх регіонах України, за винятком Івано-Франківської, Львівської, Тернопільської, Луганської та Донецької областей.

У той же час, чинний гарант Порошенко заручився підтримкою в трьох областях: Івано-Франківській, Львівській та Тернопільській. Згідно інформації з закордонного округу, там також більшість голосів отримав саме він.

Після того, як всі дільниці закрилися всі попередні опитування та дослідження продемонстрували абсолютне лідерство Володимира Зеленського. Згідно з проведеними опитуваннями в день виборів, кандидат впевнено зайняв перше місце з результатом близько 30% голосів.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин
Показати ще

Також варто відзначити, що якщо ЦВК оголосить результати в крайній строк, 10 квітня, громадяни нашої країни зможуть звернутися із заявами про зміну місця голосування лише протягом п'яти днів. Крім того, зазначається процедура голосування українців за кордоном, яка більш ніж недосконала. Як відомо, за межами країни на даний момент знаходиться понад 4 мільйонів наших співгромадян, однак у виборчі списки потрапляють лише ті з них, хто перебуває на консульському обліку, а це менше 500 000 чоловік.

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що українці не могли не помітити, як порівняно з минулими президентськими виборами впав рейтинг довіри до Порошенка.

Як повідомляв портал "Знай.uа": Гриценко розповів, за кого точно не віддасть свій голос у другому турі виборів президента нашої країни.

Також "Знай.uа" писав, що Гройсман після голосування зізнався, за кого віддав свій голос. При цьому він перебував у відмінному настрої і був привітний з усіма.