Громадський рух Чесно закликав кандидата в президенти Володимира Зеленського, показати свою декларацію за 2018 рік.

Про це стало ясно завдяки повідомленням прес-служби Чесно.

Закон говорить, щоб всі кандидати подали в центральну виборчу комісію декларації за 2017 рік, оскільки виборча кампанія почалася 31 грудня 2018.

Саме тому Зеленський може не подавати декларацію за доходами за 2018, оскільки не є посадовою особою.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Володимир Зеленський
Володимир Зеленський

"Саме тому рух Чесно закликає кандидата сповідувати принципи прозорості та підзвітності, а також вирівняти умови з іншими кандидатами, які входять в трійку лідерів перегонів Петром Порошенком і Юлією Тимошенко, які напередодні оприлюднили свої декларації", - кажуть у структурі.

Чесно нагадують, що в 2017 році Зеленським було задекларовано 31,3 мільйона гривень грошових активів і доходів.

Варто нагадати, що Прес-секретар президента держави-окупанта Дмитро прокоментував позицію кандидата в президенти України Володимира Зеленського, який має намір вимагати від Росії звільнення української території і компенсації збитків.

"Ми готові роз'яснити кожному громадянину України, що РФ не окупує території України. В даному випадку, невизнані республіки Донбасу відкинуті самою Україною, і все, що там відбувається — це наслідок політики, яка ведеться керівництвом України. А що стосується згадки Криму у цьому контексті, вважаємо, що тема Криму не підлягає обговоренню, - це тема, яка закрита раз і назавжди! Тим більше, що слово "окупація" або "анексія" не застосовується ні де-факто, ні де-юре в Криму. Все, що відбулося в Криму, було зроблено у суворій відповідності з законодавством і на основі міжнародного права", - заявив Пєсков.

Нагадаємо, У штабі Зеленського розповіли про об'єднання з Тимошенко: у Юлі не вистачає "багнетів"

Як раніше повідомляв "Знай.ua", Машина часу для слуги народу: українцям показали Зеленського 20 років тому

Також Знай.ua" писав про те, що Аваков відверто розповів про Зеленского: такої заяви не очікував ніхто