У разі перемоги на виборах кандидат у президенти Володимир Зеленський покладатиметься в управлінні країною на потужну команду фахівців, яка уже фактично сформована.

Про це заявив його радник, екс-міністр фінансів України Олександр Данилюк в ефірі програми "Свобода слова" 1 квітня, передає прес-служба слуги народу.

"Немає жодної людини у світі, яка сама може управляти такою великою країною, як Україна. Має бути потужна команда. Я впевнений, що Володимир приведе до влади таку команду і ми швидко побачимо результат", – підкреслив Олександр Данилюк.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини
Показати ще

Він також прокоментував звинувачення у некомпетентності, які лунають на адресу Володимира Зеленського з боку політичних опонентів:

"У нас багато компетентних людей, які у владі багато років і рівень довіри до яких – нуль. Тому що цю компетентність вони використовують, щоб більше заробити й більше підібрати під себе владу. Хіба така компетентність потрібна людям?"

За словами Олександра Данилюка, результати першого туру виборів, згідно з якими Володимир Зеленський майже вдвічі випереджає Петра Порошенка, є свідченням того, що люди стомилися терпіти брехню. Крім цього, громадяни таким чином відреагували на "єдину ідею, яка може об’єднати всіх українців, – боротьба і зміна корумпованих еліт", що її запропонував Зеленський.

Щодо дебатів, на які актора "викликає" оточення чинного президента, екс-міністр вважає, що вони, зокрема, покажуть, як сильно слова Петра Порошенка розходяться з ділом.

"І це точно не допоможе Петру Олексійовичу. Чи хоче він цих дебатів – я дуже сумніваюся", – додав Олександр Данилюк.

Нагадаємо, 31 березня в Україні відбувся перший тур виборів президента України.

Як повідомляв раніше Знай.ua, поки Україна завмерла у очікуванні офіційного оголошення результатів першого туру президенських виборів, команда кандидата Володимира Зеленського веде свої електоральні підрахунки.

Також Знай.ua писав про те, що шоумен і кандидат в президенти Володимир Зеленський, який вийшов у другий тур разом з Петром Порошенком, передбачив свою перемогу на президентських виборах-2019 за три роки до подій.