Народний депутат Євген Рибчинський висловив власне бачення того, як діючий президент України Петро Порошенко може врятувати свій рейтинг та конкурувати з Володимиром Зеленським у другому турі виборів. Про це пише видання Politeka.

Відповідний допис із цінними порадами з’явився на сторінці Рибчинського у Facebook.

“Що ще може зробити ПО для підняття власного рейтингу? – Посадити Свиначуків і їже з ними. – Посадити ще двох друзів, які фактично кришують рейдерство і корупцію в Україні. – Понизити тарифи для населення. – Підштовхнути коаліцію аби вона негайно прийняла ЗАКОН ПРО МОВУ – виконати ще 5-10 голослівних обіцянок…”, - підказує політик.

“І тоді у Петра Олексійовича з’являться шанси реально конкурувати з Володимиром Зеленським у другому турі. Принаймні зробить наостанок щось хороше”, - підсумував Рибчинський.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Раніше повідомлялося, що відповідно до попередніх підрахунків ЦВК, до другого туру президентських виборів проходять Володимир Зеленський (30,26%) і Петро Порошенко (15,92%).

Відразу за ними йдуть Юлія Тимошенко – 13,38%, Юрій Бойко – 11,66%, Анатолій Гриценко – 6,92%, Ігор Смешко – 6,03%, Олег Ляшко – 5,47%, Олександр Вілкул – 4,16%, Руслан Кошулинський – 1,62%. Інші кандидати набрали менше 1 %.

Офіційно Центрвиборчком повинен оголосити результати першого туру виборів не пізніше 10 квітня. Другий тур голосування відбудеться 21 квітня.

Нагадаємо, раніше повідомлялось, що віддав своє життя, поки обирали президента: зовсім юний герой покинув світ у свій день народження.

Раніше, портал Знай.ua повідомляв, що українці показали вражаючу міць "Козака-2".

Як повідомляв "Знай.uа", екс-губернатор Одеської області, колишній президент Грузії Міхеїл Саакашвілі в одному з останніх інтерв'ю відверто розповів про своє ставлення до Володимиру Зеленському у якості ймовірного президента України. Також "Знай.uа" писав, що народний артист Станіслав Боклан, зіграв прем'єр-міністра в серіалі "Слуга народу", заступився за Зеленського.