У світлі нинішній подій, коли лідер політичного руху "Слуга народу" Володимир Зеленський впевнено вирвався уперед на першому турі виборів президента України, довкола його постаті точиться чимало обговорень. І далеко не всі об'єктивні. Про приховані сторони такого успіху попередив кандидата колишній президент Грузії Міхеїл Саакашвілі.

Він запевнив, що проти Зеленського вже готують компромат, аби дискредитувати його в очах електорату. Екс-губернатор Одещини навіть надав фото згаданої особи, котра за його словами, може бути причетною до цього:

"Знайомтеся, Мойше Клюхарт, ізраїльський фахівець з чорного піару, якого Порошенко найняв проти Владимир Зеленский. Це фотки з його інстаграм, він фотографував себе і єврейське вино з вікна офісу Порошенко і його телеканалу "Прямий". Ми його знаємо по Грузії, де він працював на олігарха Іванішвілі. Цю тезу про те, що Зеленський - маріонетка, це його рук справа і в найближчі дні він викине серію брудних трюків проти Зе. Думаю, нічого у них не вийде, але попереджений - значить озброєний!", - написав Саакашвілі.

Популярні новини зараз
Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Дивіться: Зеленський готовий стати президентом, - Пальчевський

Нагадаємо, народний депутат Євген Рибчинський висловив власне бачення того, як чинний президент України Петро Порошенко може врятувати свій рейтинг та конкурувати з Володимиром Зеленським у другому турі виборів.

Як повідомляв Знай.ua, вибори в Україні змусили "ворушитися" Лукашенка та Путіна.

Також Знай.ua писав, що Данилюк розкрив головні козирі Зеленського.