Білоруський президент Олександр Лукашенко вважає, що в даний момент необхідно зайнятися російсько-білоруської інтеграції. Таку заяву він озвучив під час святкування 20-річчя створення Союзної держави Білорусі і Росії.

Про це стало відомо завдяки повідомленню прес-служби білоруського президента.

Олександр Лукашенко
Олександр Лукашенко

"Необхідно і надалі розширювати білорусько-російське співробітництво. Серйозному зростанню глобальної конкуренції, посиленню протекціонізму та ізоляціонізму ми повинні протиставити справжньою інтеграцію, рішуче усунення штучних бар'єрів і обмежень в економіці, реалізацією масштабних проектів", - заявив білоруський президент.

За словами Лукашенка, переваги інтеграції вже відчувають мільйони білорусів і росіян, а між країнами немає відчуженості.

Олександр Лукашенко
Олександр Лукашенко

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Варто нагадати, що президент Білорусі Олександр Лукашенко опинився в центрі уваги після свого візиту на молочно-товарний комплекс "Слижи". Президент Білорусі був шокований, побаченим на фермі в Шкловському районі, після відвідування якої Лукашенко влаштував феєричний рознос. Білоруський президент негайно відправив у відставку керівників і чиновників на чолі з губернатором Могильовської області та заявив про порушення кримінальної справи "за суворістю закону", а також про находження винних в ізоляторі.

Нагадаємо, Лукашенко готується втекти за кордон: показали таємний план президента.

Як повідомляв Знай.uа "Порошенко — російський кандидат": Соболєв розкрив всі карти Путіна.

Знай.uа писав, Лукашенко зібрався у відставку: що буде з Білоруссю без лідера.