В Україні триває післявиборчий ажіотаж, який викликали результати першого туру. Нагадаємо, що в Україні планується провести другий тур виборів, де повинні зустрітися два кандидата — чинний президент Петро Порошенко і відомий гуморист Володимир Зеленський. Багатьом вже не до жартів з приводу першоквітневих результатів. Адже в політичну гру вступають як нові, так і старі гравці. Одним з таких виявився екс-президент Грузії Міхеїл Саакашвілі.

Нещодавно колишній губернатор Одеської області опублікував на своїй сторінці в Facebook нове відеозвернення, в якому розкрив багато подробиць з приводу "брудної політичної гри Петра Порошенка", а також оголосив про повернення в Україну після перемоги Володимира Зеленського.

"Коли опозиціонери кажуть "Не Порошенко і не Зеленський" - це значить Порошенко! Досить обманювати народ!", - зазначив екс-глава Одеської області.

"Коли Порошенко каже, що за Володимиром Зеленським стоять олігархи і Путін, нагадайте йому, що його головні союзники в Одесі - це Труханов та Урбанський, дві собаки Путіна, в Дніпрі - кримінальний авторитет з проросійськими поглядами Норік, і багато інших московських бандитів і покидьків по всій країні ", - заявив Саакашвілі.

Міхеіл Саакашвілі і Петро Порошенко
Міхеіл Саакашвілі і Петро Порошенко

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

"Порошенко зараз оговтався від катастрофічної поразки і починає вести свою брудну пропаганду, привіз ізраїльського фахівця з чорного піару Мойша Клюхарта, який відомий брудними трюками", - додав Міхеїл Саакашвілі.

За словами Саакашвілі, йому набридло спостерігати за тим, як обманюють український народ. Також він нагадав про те, як з ним вступив Порошенко, після того, як було оприлюднено докази корупційних схем президента.

Саакашвілі закликав патріотів, які довіряють гаранту, гарненько задуматися.

Пропонуємо нашим читачам ознайомитися з повним зверненням Саакашвілі:

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що якщо переможцем другого туру президентських виборів в Україні стане Володимир Зеленський, йому доведеться зіткнутися з величезними проблемами. Про це заявив відомий український журналіст Віталій Портніков, зазначивши, що у всьому артист буде покладатися на свою команду.

Нагадаємо, команда Зеленського анонсувала важливу реформу: перші посадки відразу після виборів.

Як повідомляв Знай.uа перший тур виборів в президенти України 2019: як в Києві голосували за Зеленського і Порошенко.

Знай.uа писав, технологія або безсила злість: експерти та психологи пояснюють люті нападки на Зеленського.