Міністр закордонних справ Росії Сергій Лавров розповів про своє відношення до кандидата у президенти України Володимира Зеленського.

Про це він сказав у коментарі журналістам перед прес-конференцією президента РФ Володимира Путіна та президента Казахстану Касима-Жомарти Токаєва.

Зокрема, Лавров заявив, що особисто не знайомий з шоуменом та керівником студії "Квартал 95", але насолоджується його творчістю.

"Я не знайомий (із Зеленським. - ред.). Я насолоджуюся його мистецтвом по телевізору, в серіалах і фільмах, але так не знайомий", - сказав глава російського МЗС.

Сергій Лавров
Сергій Лавров

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

До слова, у команді кандидата в президенти України Володимира Зеленського відповіли, якою мовою буде розмовляти майбутній гарант, якщо у другому турі виборів переможе лідер "ЗеКоманди". Так, він почне розмовляти виключно рідною українською мовою.

Зазначимо, що кандидат у президенти України Володимир Зеленський заявив, що готовий до дебатів та висунув чинному президенту України та своєму опоненту на виборах 2019 умови, за яких вони мають відбутися.

Відповідне відео з'явилося на сторінках "Зе! Команди" у соціальних мережах.

"Звертаюсь до Петра Порошенка. Ви кличете мене на дебати. Мріяли, що я втечу, відморожуся, заховаюся? Ні, я це не ви у 2014 році. Я приймаю виклик. Ось мої умови: чекаю вас тут, на НСК "Олімпійський". Дебати відбудуться перед народом України", - сказав Зеленський

Нагадаємо, що "Зеленський буде головнокомандувачем!": Геращенко розповів, що станеться з незгодними.

Як повідомляв "Знай.ua", ЦВК оприлюднила дані про явку виборців:стало відомо, які області забезпечили перемогу Зеленського.

Також "Знай.ua" писав, що чинний президент Петро Порошенко викликав кандидата в президенти Володимира Зеленського на дебати.